Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Amsterdam Express - ga het ultieme avontuur aan in Amsterdam

Amsterdam express? Uiteraard! Amsterdam doe je niet per ongeluk…! Flauw grapje natuurlijk. De naam is gebaseerd op de tv-serie Peking Express; een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reist en onderweg opdrachten uitvoert en waarbij uiteindelijk maar 1 [..]

vanaf € 31,50 p.p.
a
a
3
k
t

Bij deze Amsterdam Express is inbegrepen:

  •  Prijsuitreiking
  •  2 consumpties
  •  Versnapering voor onderweg
  •  Vervoersmiddelen
  •  Professionele begeleiding
Prijs € 31,50 p.p.p excl.BTW
Minimaal aantal personen: 15.
Tijdsduur: 4 uur.

Minder personen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Groepsuitje in Amsterdam

Amsterdam express? Uiteraard! Amsterdam doe je niet per ongeluk! Flauw grapje natuurlijk. De naam is gebaseerd op de tv-serie Peking Express; een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reist en onderweg opdrachten uitvoert en waarbij uiteindelijk maar 1 koppel wint.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Amsterdam Express; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen...!

Amsterdam Express

Tracht aan de hand van de soms cryptische aanwijzingen zo snel mogelijk en zonder geld uit te geven naar het volgende checkpoint, ergens in de binnenstad, te komen. Daar aangekomen wordt u opgewacht door iemand van het Mokum Events team die u een opdracht overhandigt. Dit kan van alles zijn; een fysieke test of een geraffineerde puzzel. Voer de opdracht zo snel en zo goed mogelijk uit, zodat je direct weer op weg kunt naar de volgende opdracht.

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Gebruik de kracht van je team, maar vergeet daarbij niet hun individuele vaardigheden om als eerste te eindigen!

Weinig is onmogelijk!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

a3kt

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto