Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Maffia spel in Arnhem - Op Jacht naar de Macht

De maffia is aan de macht. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en heeft geen respect voor de erecodes. De inwoners van Arnhem hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is aan jouw team de taak om dit op te lossen en de macht in de stad over te nemen!

vanaf € 39,35 p.p.
Stad Unique Arnhem
Stad Unique Arnhem
Stad Unique Arnhem
Stad Unique Arnhem
Stad Unique Arnhem

Bij Jacht naar de Macht is inbegrepen:

  •  Instructie en begeleiding
  •  Gebruik van materialen en smartphones
  •  Prijsuitreiking (indien gewenst)
  •  2 consumpties p.p.
  •  Duur van het programma: 2,5 tot 3 uur

Prijzen

€39,35 p.p. (min. 10 personen)
€34,50 p.p. (min. 15 personen)

De prijzen van dit groepsuitje in Arnhem zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Op Jacht naar de Macht - Citygame in Arnhem

De maffia is aan de macht. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en hij heeft geen respect voor de erecodes. De inwoners van de stad hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is aan jou en je team de taak om dit op te lossen en de macht over te nemen! Dit stadsspel is spannend, competitief en interactief! In korte tijd kom je langs alle mooie plekken die de binnenstad te bieden heeft.

Hoe werkt Jacht naar de Macht?

Tijdens dit spel moet jouw team de machtigste familie in de stad worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kun je de macht overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad. Je krijgt per team ('familie') van ongeveer 5 personen een kaart mee van het centrum, waarop verschillende punten genoteerd staan. De punten waarop vragen beantwoord kunnen worden zijn onderverdeeld in omkooppunten en afperspunten. Je kunt echter pas omkopen wanneer jullie team al voldoende geld heeft verzameld door middel van afpersen. Vooraf een goede tactiek bepalen kan dus het verschil maken tussen winnen en verliezen.

Ook krijg je een speciale telefoon mee. De eerste 1,5 uur van het spel is de tussenstand op de telefoon te zien. Op de telefoon kun je zien op welke positie je team staat. Bovendien is hier ook te zien welke andere families, tegen wie je strijdt, de Don al gevonden hebben en hoeveel geld zij al hebben verzameld. Op het moment dat je een punt dat op de kaart staat bereikt hebt, zal de telefoon dit aangeven. Je kan dan op de telefoon een meerkeuzevraag bekijken. Beantwoord je de vraag correct, dan krijg je een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Ook verdien je geld met iedere goed beantwoorde vraag. Maar let op! De andere families lopen ook door de stad, op zoek naar geld en... de Don!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Stad Unique ArnhemStad Unique ArnhemStad Unique ArnhemStad Unique Arnhem

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

De Leukste Uitjes in Arnhem

Wat is er te doen in Arnhem? Van een dagje uit met familie, vrienden of collega's tot een weekendje weg met zijn tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden of vriendinnen. Arnhem is zeer veelzijdig en biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Hier vindt u de beste uitjes in Arnhem.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto