Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje in Dordrecht - Op Jacht naar de Macht

In teams met een eigen gekleurde hoed en familienaam gaat u de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk geld te verzamelen en de Don te vinden om op die manier de macht in Dordrecht over te gaan nemen. Een spannend, competitief, en interactief stadsspel in Dordrecht. Leuk voor vrienden of familie!

vanaf € 28,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht

Dit stadsspel in Dordrecht is inclusief

  •  2 consumpties (bij aanvang en bij de afsluiting)
  •  Gebruik en uitleg van de GPS telefoon
  •  Informatiekaart en plattegrond
  •  Passende prijs voor winnende groep
  •  Begeleiding door 2 instructeurs
  •  Een eigen teamidentiteit
Prijs: € 28,50 p.p. exclusief 21% BTW.
Minimaal 10 personen, maximaal 70 personen.
(het minimum aantal groepen is 4 anders speelt de groep het spel met te weinig teams. De groepen bestaan gemiddeld uit 5 tot 6 personen).

De prijs van dit teamspel in Dordrecht is geldig tot en met 31 december 2018.

Stadsspel in Dordrecht - Op jacht naar de macht

In Dordrecht is de maffia aan de macht. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en hij heeft geen respect voor de erecodes. De inwoners van Dordrecht hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is de taak van uw team om dit op te lossen en de macht in Dordrecht over te nemen!

In teams strijden om de Macht

Tijdens het spel is het de bedoeling om met uw team de machtigste familie in Dordrecht te worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kunt u de macht in Dordrecht overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad.

U krijgt per team (familie) van ongeveer 5 personen, een kaart mee van het centrum, waarop verschillende punten genoteerd staan. Ook krijgt u een speciale telefoon, waarmee Jacht naar de Macht gespeeld kan worden. Op het moment dat u een punt, die op de kaart staat, bereikt dan zal de telefoon dit aangeven. U kunt dan op de telefoon een meerkeuze vraag bekijken. Beantwoordt u de vraag correct, dan krijgt u een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Ook verdient u geld met ieder goed beantwoorde vraag.

Maar let op: de andere families lopen ook door Dordrecht, op zoek naar geld en... de Don

Bepaal de juiste tactiek en dit zal u de overwinning bezorgen

De verschillende punten waarop vragen beantwoord kunnen worden zijn onderverdeeld in omkooppunten en afperspunten. U kunt echter pas omkopen wanneer jullie team al voldoende geld heeft verzameld door middel van afpersen. Vooraf een goede tactiek bepalen kan dus het verschil maken tussen winnen en verliezen.

De eerste 1,5 uur van het spel is de tussenstand op de telefoon te zien. Op de telefoon kunt u zien op welke positie uw team staat. Bovendien is hier ook te zien welke andere families, tegen wie u strijd, de Don al gevonden hebben en hoeveel geld zij al hebben verzameld. Door middel van verschillend gekleurde hoeden is de teamindeling voor iedereen te zien en krijgt ieder team een eigen familienaam. Na ongeveer 1,5 uur gespeeld te hebben is de tussenstand niet meer te zien voor de teams. Hierdoor blijft de eindstand altijd spannend.

Het is een spannend, competitief, en interactief stadsspel! In korte tijd komt u langs alle leuke en mooie plekjes die de binnenstad van Dordrecht te bieden heeft. Aan het eind krijgt het team dat het best gescoord heeft een kleine attentie en wordt er afgesloten met een consumptie.

Duur: circa 3 uur
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Stad Unique DordrechtStad Unique DordrechtStad Unique DordrechtStad Unique Dordrecht
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
René van den Berg
gebruiker Aanbevolen
29-06-2016 08:17

Afgelopen vrijdag hebben wij met Fideswonen het spel Op Jacht naar de macht gespeeld in Dordrecht. Het was een groot succes en alle medewerkers hebben zich prima vermaakt.

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijforganiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

" Afgelopen vrijdag hebben wij met Fideswonen het spel Op Jacht naar de macht gespeeld in Dordrecht. Het was een groot succes en alle medewerkers hebben zich prima vermaakt. "

René van den Berg 29-06-2016 08:17

foto