Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezellig dagje uit in Dordrecht - City Challenge voor groepen

In dit spannende, actieve stadsspel in Dordrecht is het de bedoeling dat je samen de juiste letters verzamelt en het langste woord maakt. Is jouw team de Scrabblekampioen? Go For It met dit groepsuitje in Dordrecht!

vanaf € 30,25 p.p.
Mijnenveld
Mijnenveld
Tangram
Kooi City Challenge
Ik zie hem

Deze City Challenge in Dordrecht is inclusief:

• Begeleiding en instructie
• Gebruik van alle materialen
• 2 Consumpties per persoon
• Prijsje voor het winnende team

Duur van het programma: 3 uur

Prijzen

€30,25 pp (min. 20 personen)
€27,25 pp (min. 60 personen)
€24,20 pp (min. 121 personen)

De prijzen van dit groepsuitje zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Groepsuitje in Dordrecht - City Challenge in de Stad

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze activiteit vol leuke teambuildingopdrachten in hartje stad! Verdien letters met verrassende doe- en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad. Deze letters vormen uiteindelijk de sleutel tot de overwinning.

Het spel

De teams gaan onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken. Tijd speelt hierbij een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er doormiddel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen. Vormen jouw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten?

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

MijnenveldTangramKooi City ChallengeIk zie hem

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijforganiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto