Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

WhatsApp Experience - cultureel en actief groepsuitje

Beleef de leukste foto tocht van Nederland, mogelijk in diverse steden en dierentuinen in Nederland.
  • Minimum aantal personen: 2
  • Duur van de activiteit: 3.0 uur
vanaf € 7,25 p.p.
Er zijn 15 reviews gegeven. 7.9
Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
rondleiding
stad unique
rondleiding
Uitgebreide omschrijving

Hoe leuk is dat? Een spel spelen via WhatsApp!

Dit spel kun je dus heel eenvoudig spelen via je eigen telefoon. Je ontvangt allereerst per mail een kaart van de stad samen met de uitleg van het spel. Via de telefoon ontvang je vervolgens de opdrachten. De bedoeling is om een bepaalde locatie in de stad of dierentuin op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs dat de locatie ook echt is gevonden en daarna ontvang je weer de volgende opdracht.

Door dit spel kom je dus op de meeste verrassende plekjes van een stad. Het is ook mogelijk om dit spel te spelen in de volgende dierentuinen: Dierenpark Amersfoort, Burgers' Zoo te Arnhem, Ouwehand Dierenpark te Rhenen, Artis te Amsterdam en Diergaarde Blijdorp te Rotterdam.

Het spel duurt ongeveer 3 uur (incl. eventuele pauzes).

Prijs per team: € 37,20 ex BTW. (maximaal 6 personen per team)

Reserveringskosten bij 1-6 personen: 1x €5,-
Reserveringskosten bij meer dan 6 personen: 1x €15,-

 

088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
Wie is de Mol?rondleidingstad uniquerondleiding
7.9/10
beoordeling
7.9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 15 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
10.0
Ligging
7.5
Prijs / kwaliteit
8.5
Service
9.0
Activiteiten
Reviews
gebruiker 8
Bas Korteweg
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
01-05-2018 15:12

prima, leuk, uitdagend.

gebruiker 7
simone willemsen
gebruiker Aanbevolen
21-03-2018 16:00

Mijn leerlingen vonden het jammer dat ze niet na elke vraag een goed of fout antwoord kregen. Dat geeft namelijk wel voldoening. Sommige vragen waren erg moeilijk, maar dat hangt natuurlijk van d edoelgroep af. Over het algemeen waren ze tevreden.

gebruiker 8
Elle Martin
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
20-03-2018 20:37

Het was heel leuk om op deze manier iets van Den Bosch te zien. De opdrachten waren niet al te cryptisch, waardoor we de locaties goed konden vinden. Bij de WhatsApp Experience in Utrecht eerder deze maand was dat anders.

  • 6.0
  • 7.0
gebruiker 8
Gertrude Gerritsen
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-02-2018 20:01

Erg leuk om te doen en op een andere manier de stad te verkennen.

gebruiker 10
Corianne van der Zanden
45 jaar
gebruiker Aanbevolen
01-02-2018 03:17

We waren maar met een klein groepje, 4 personen, dus er was geen competitiestrijd maar we hebben het wel heel erg leuk gehad en leuke plekjes van Den Bosch mogen ontdekken. Een leuke en sportieve middag gehad!

gebruiker 7
Annet Koopmeiners
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-01-2018 21:43

Een leuke manier om een stad beter te leren kennen. Wij hadden alleen niet genoeg aan 3 uur omdat we ook in die tijd ergens gingen lunchen.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
27-06-2017 10:45

Leuke opdrachten en een goede manier om een stad te leren kennen.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
18-06-2017 08:18

Een ontzettend leuke manier om via WattsApps opdrachten Dordrecht te verkennen! Het is echt een aanrader! Heel leuk om via cryptische omschrijvingen, waar je soms de hulp van internet of de voorbijgangers nodig hebt, bij je doel aan te komen. Twee punten voor verbetering zijn wel: 1. De opdrachten qua route beter op elkaar aan laten sluiten ( wij hebben veel extra kilometers moeten lopen, de opdrachten liepen echt van hot naar haar ). 2. Als je de opdracht gevonden hebt, extra informatie geven over het onderwerp. Soms hangen er ANWB bordjes bij met een beschrijving, maar dat is niet overal zo.

gebruiker 9
Edith Korthof
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
20-04-2017 09:49

Kennismaken met stad en geschiedenis.

  • 10.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 9.0
gebruiker 8
DAJ Sikkens
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
06-12-2016 18:01

We hebben een leuke puzzeltocht door de stad Zwolle gemaakt.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
26-10-2016 09:43

Leuke activiteit geschikt voor jong en oud.

gebruiker 6
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
16-10-2016 09:51

Whatsapp experience tocht in Haarlem, route was niet Echt logisch, en het duurde soms even voordat we de Nieuwe aanwijzing kregen

gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
19-09-2016 14:24

Met dank aan een zeer flexibele instructrice Marlies was het een leuk groepsuitje voor 18 leerlingen uit 6VWO! De kosten, omgerekend ruim €8 per persoon, zijn betrekkelijk hoog. Het vraagt eigen organisatie vooraf en tijdens en kosten voor het in kleur kopiėren en ui mapjes uitdelen van de benodigde bijlagen. De leerlingen hebben lol gehad, - het is een leuke manier om zo de stad te verkennen -, maar zij vonden de opdrachten wel moeilijk.

gebruiker 9
Nicolien Verloop
38 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-06-2014 14:30

Met 15 collega's city-experience in Den Haag gedaan. Het uitje was geweldig, de opdrachten knap lastig, de gemaakte foto's hilarisch en het weer fantastisch!!!!! Voor herhaling vatbaar

gebruiker 8
ingrid wille
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
01-10-2013 09:30

Prima

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!
Toeristische informatie
Arnhem

Arnhem en Nijmegen vormen het centrale punt van een unieke regio in Nederland. Deze regio staat vooral bekent om de geschiedenis die hier is geschreven. Er is voor elk wat wils, u kunt als levensgenieter terecht op de vele terrasjes en kroegen om te genieten van wereldse gerechten. Of bent u toch meer een cultuurliefhebber dan heeft Regio Arnhem ook super veel te bieden, denkt u maar eens aan de vele: musea, landgoederen, theaters of historische stadjes!

" Een ontzettend leuke manier om via WattsApps opdrachten Dordrecht te verkennen!
Het is echt een aanrader! Heel leuk om via cryptische omschrijvingen, waar je soms de hulp van internet of de voorbijgangers nodig hebt, bij je doel aan te komen.
Twee punten voor verbetering zijn wel:
1. De opdrachten qua route beter op elkaar [..] "

Anoniem

De Leukste Uitjes in Arnhem

Wat is er te doen in Arnhem? Van een dagje uit met familie, vrienden of collega's tot een weekendje weg met zijn tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden of vriendinnen. Arnhem is zeer veelzijdig en biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Hier vindt u de beste uitjes in Arnhem.

foto