Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje in Amsterdam - Pokerworkshop en Dineren

Pokeravond met diner in Amsterdam. Leer pokeren van een professionele pokerleraar. Een gezellige avond uit met vrienden, familie of collega's.

vanaf € 54,50 p.p.
pokerworkshop
pokerworkshop
poker
poker workshop
poker 2

Dit arrangement is inclusief

  •  3 uur pokerplezier
  •  Gebruik van exclusieve professionele pokertafel
  •  Gebruik van professionele poker chips
  •  Gebruik van professionele playing cards
  •  Speluitleg door professionele pokerleraar
  •  Een leuke attentie voor de winnaar
  •  Een uitgebreid 3-gangen diner

Prijs

Prijs: € 54,50 p.p. exclusief BTW per tafel bij 10 personen.
Minimaal aantal personen: 10.
Tijdsduur: 5 uur.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Niet lachen! Niet doen! Nee, nee, iedereen ziet het!

NIET die mondhoeken laten hangen, doe nou niet! Zo weet iedereen wat je in je hand hebt! Valt niet mee hè, zo’n pokerface! Wij helpen u graag op weg met onze Poker Workshop.

Poker Workshop

In een sfeervolle locatie in hartje Amsterdam, leert u in 3 uur tijd van een professionele leraar u de spelregels van de snelst groeiende sport in Nederland. Aan een originele pokertafel maakt u kennis met de in's en out's van het Pokerspel en het bijbehorende jargon, van Add-on tot aan de Winner’s Circle. Tevens wordt u geleerd om te gaan met verschillende tactieken en strategieën.

Als u alles een beetje onder de knie hebt, wordt uw kennis op de proef gesteld door deelname aan een onderling toernooi. Bluf en win! De regels kent u immers, de pokerface zult u echter zelf moeten ontwikkelen! succes!!

Na de workshop kunt u genieten van een uitgebreid 3-gangen diner.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

pokerworkshoppokerpoker workshoppoker 2

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto