Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Speel Djembe of Percussie tijdens dit muzikale familieuitje in Hoorn

Een familieuitje in Hoorn in het teken van muziek maken. Door een djembe of percussie workshop te volgen zal uw ritme gevoel verbeteren

vanaf € 37,50 p.p.
Shakers
Shakers
diner
Tamborim
djembe
hoorn
djembe
diner
dun dun
Marco percussie
djembe
Lachen
hoorn
hoorn
diner
hoorn

Keuze uit Percussie of Djembe workshop

In Hoorn hebben wij een prachtige locatie waar u een Djembe of Percussie workshop en uitvoering kan laten plaatsvinden. Dit kunnen wij in het centrum van Hoorn organiseren samen met een buffet diner naar keuze. Er staat zelfs een podium voor jullie klaar waar de uitvoering van jullie muzikaal stuk kan worden opgedragen.

Als u een eigen locatie heeft kunt u dit familieuitje ook zonder buffet boeken.

Djembé workshop op locatie

De djembé is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energiek groepsuitje met een ontspannen sfeer. U wordt begeleid door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. Djembe mee heeft een aantal muzikale methodes ontwikkeld om hier op een speelse manier achter te komen. De workshop djembe is mogelijk op allerlei locaties!

Prijs is exclusief reiskosten van € 0,20 per km exclusief BTW.

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 10

Percussie workshop op locatie

Naast de djembé wordt er bij deze percussie workshop gebruik gemaakt van meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro's en handtrommeltjes. Deze workshops zijn vooral aan te raden bij wat grotere groepen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. Een gedeelte van de deelnemers krijgt de beschikking over een djembé. Natuurlijk kunnen de deelnemers tijdens de workshop wisselen van instrument. Een muzikaal groepsuitje. Te boeken op elke locatie!

Prijs per persoon: €17,50
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 20

Buffet Faciliteiten in Hoorn - keuze uit meer dan 15 soorten

Of u nu een BBQ buffet wenst of Spaanse tapas. Misschien wel Italiaans of juist lekker Hollands. Een tropisch buffet met vis of zeer luxe met kreeft.Bij het Huis Verloren in Hoorn kan het allemaal.In verschillende prijsklasses met een gemiddelde prijs van €20 per persoon kunt u heerlijk genieten van het buffet.

Geef uw keuze door en de locatie zorgt voor uw ideale feestavond!

Cultureel Onderkomen met een geheel in 30 jaren stijl gerestaureerde schitterende cafezaal in het centrum van Hoorn. Stijlvolle ruimte met een wonderlijk mooie akoestiek en besloten grote stadstuin met een gezellig privé-terras. Een unieke tuinmuur en monumentale bomen waaronder een ongeveer 250 jaar oude rode beuk completeren het geheel.

Prijs per persoon: €20,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 15
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

ShakersdinerTamborimdjembehoorndjembedinerdun dunMarco percussiedjembeLachenhoornhoorndinerhoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Hoorn. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Hoorn

De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven. De stad kent maar liefst 300 monumenten.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Hoorn met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Rondom de havens is er van alles te vinden; een oude sluis, kaaspakhuizen en moderne jachthavens met alle voorzieningen. De aanlegsteiger 'het Houten Hoofd', nu veelvuldig gebruikt door de historische 'bruine vloot', en de Hoofdtoren uit de 17e eeuw. Rondom de haven zijn diverse terrasjes, restaurants en plekken aan het water om naar al het moois in Hoorn te kijken.

Hoorn

Hoorn is het authentieke plaatsje aan het IJsselmeer in Noord-Holland. Hoorn moet u echt gewoon met eigen ogen zien. Dat kunt u uiteraard zelf doen maar ook onder begeleiding van een stadsgids. Leuke tip is dan om meteen met de Stoomtram Hoorn-Medemblik een reis in de tijd te maken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto