Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Poker workshop in Kampen - Leren pokeren van een professional

Leer pokeren van de beste! Leer het in Kampen van de professional aan een echte speeltafel, samen met collega's of vrienden.

vanaf € 70,- p.p.
Poker Vrijgezellenfeest
Poker Vrijgezellenfeest
Poker Relatie-event
Poker Clinic
Poker Bachelorparty
Poker Event
Poker Bedrijfsuitje
Poker workshop
kampen
kampen
kampen
kampen

Spannende workshop - Leer pokeren in Kampen

Leren pokeren van de allerbeste spelers en speel naderhand een echt pokertoernooi met u vrienden of collega's en laat zien wie de beste pokerface heeft.

Naderhand geniet u van een heerlijk 3 gangen diner.

Dit alles speelt zich af in het centrum van Kampen waar wij een sfeervolle locatie hebben met een aparte ruimte voor maximaal 18 personen.
Wilt u alleen de poker workshop boeken? Dat kan ook in deze ruimte, alleen komen er dan zaalkosten bij. U kunt de workshop natuurlijk ook plaats laten vinden op een door u gekozen locatie.

Workshop pokeren op locatie - spannend avondje uit

Op een gezellige, professionele, maar informele manier leren pokeren? Op zoek naar dat ene bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Een workshop pokeren is de manier om een gezelschap een gezellige dag te bezorgen. Na speluitleg zal er ook een echt poker tournament worden gespeeld, zodat iedereen kan laten zien wat hij/zij waard is. Over deze ervaring zal nog lang 'nagekaart' worden. In heel Nederland te boeken.
In de grotere steden kunnen wij u helpen met een horeca locatie, ook kan de workshop plaatsvinden op uw eigen locatie.

De prijs is exclusief BTW.

Prijs per persoon: €35,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 15

3 gangen menu bij de Bottermarck in Kampen

Geniet van een 3 gangen verrassingsmenu op het plein in Kampen. Altijd met verse seizoensproducten en u kunt aangeven wat u niet lust en/of mag eten

U kunt het menu ook uitbreiden met meerdere gangen.

Op de eerste verdieping van het rijksmonumentale pand De Bottermarck is een ruimte voor vergaderingen, privat dining of workshops om besloten met uw eigen gasten te verblijven.

Wilt u gezellig brunchen, high tea,lunchen of dineren? dit kan in de Herenkamer tot 16 a 18 personen.

Bij gebruik van lunch of diner wordt de Herenkamer kostenloos aangeboden.

Prijs per persoon: €35,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 2
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Poker VrijgezellenfeestPoker Relatie-eventPoker ClinicPoker BachelorpartyPoker EventPoker BedrijfsuitjePoker workshopkampenkampenkampenkampen

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Kampen. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Kampen

Kampen heeft ruim een eeuw lang vele sigarenfabrieken binnen haar stadsmuren gehad en staat nu nog steeds bekend om zijn sigaren.Kampen heeft niet alleen de cultuurtoerist iets te bieden. Ook de natuur- en waterliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Diverse wandel- en fietsroutes doorkruisen de stad en de IJsseldelta. De aanwezige havens en rondvaart en zeilmogelijkheden, maken Kampen een watersportstad bij uitstek. Kortom, Kampen is een bezoekje waard!

Beleef een dagje, avondje of weekendje Kampen met de fiets, de zeilboot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Kampen, gelegen aan de monding van de IJssel, is omstreeks 1440 lid geworden van de Hanze. Hierin verenigden zich verschillende handelssteden, zoals Zwolle, Deventer en Doesburg. Dit Hanze-lidmaatschap zorgde voor een bloeiperiode van de stad. De stadskern werd vergroot en er kwamen bijzondere bouwwerken. Deze rijke cultuurhistorie heeft vele honderden monumenten en bezienswaardigheden opgeleverd.

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto