Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Poker arrangement - Groepsuitje met een pokerface

Wie heeft de beste pokerface van de groep? U gaat echt leren pokeren en speelt al meteen een spannend pokerwedstrijdje! Daarna geniet u van een heerlijke hutselbuffet.

vanaf € 49,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
voor aanzicht ijsselhoeve

Dit gezellige pokerarrangement is inclusief

  •  ontvangst met een grote mok koffie en iets lekkers
  •  pokeren met uitleg
  •  wedstrijd voor de winaar een leuke prijs
  •  hutselbuffet of steengrill buffet: een kop soep met broodjes kruidenboter, minimaal 7 soorten vlees, diverse salades, koude en warme sauzen, stokbrood en gebakken aardappels
  •  overheerlijke ijscoupe na
  •  ter afsluiting een heerlijk kopje koffie en een bonbon

Prijs: € 49,50 p.p.

Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop € 15,- bier, fris en wijn)
Minimum aantal: 20 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: 4,5 - 5 uur

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Leren pokeren met uitleg, wedstrijd en leuke prijzen

Een gezellig dagje uit in Doesburg, Gelderland. Leer pokeren en kijk of u door de pokerface van uw collega's familie of vrienden kunt kijken. U gaat echt leren pokeren en speelt al meteen een wedstrijdje! Daarna geniet u van een heerlijk hutsel buffet.

Altijd feest in Gelderland!

Bij aankomst wordt u ontvangen en kunt eerst even genieten van een grote mok koffie met iets lekkers. Daarna krijgt u uitleg over het pokeren, dus ook voor diegene die het nog moet leren is het een leerzame middag.Ondertussen kunt u genieten van drankjes aan de bar. Dit programma onderdeel duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Na het pokeren kunt u gaan genieten van een overheerlijke steengrill of hutselbuffet buffet. We beginnen met een heerlijke kop soep met stukken kruidenbrood. Daarna openen we het buffet of gaat u gezellig steengrillen. Na een overheerlijke ijscoupe sluiten we af met een heerlijk kopje koffie en bonbon.

Voor een gezellig uitje met familie en vrienden kunt u met deze pokerworkshop en lekker eten echt samen genieten.

Uit in Doesburg

Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel. Iets noordelijk van de mosterdstad Doesburg en ongeveer 2 kilometer van het kleinste stadje van Nederland; Bronkhorst. Onze boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Dit zorgt voor een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden, quadrijden, verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoevevoor aanzicht ijsselhoeve
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
R. de Rijke
gebruiker Aanbevolen
15-11-2010 09:00

Het was een goed georganiseerd uitje. Lekker eten, gezellige locatie en leuke activiteit. De extra mogelijkheden die aangeboden werden, vielen ook erg in de smaak. Het gaf een persoonlijk tintje aan het uitje.

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

" Het was een goed georganiseerd uitje. Lekker eten, gezellige locatie en leuke activiteit. De extra mogelijkheden die aangeboden werden, vielen ook erg in de smaak. Het gaf een persoonlijk tintje aan het uitje. "

Anoniem 15-11-2010 09:00

Meer leuke uitjes

foto