Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Oud en Nieuw vieren in het prachtige waterdorp Giethoorn

Verblijf tijdens Oud en Nieuw in één van onze luxe waterlodges. Geniet van lekker eten, de schitterende omgeving, de diverse activiteiten en faciliteiten, terwijl u de feestdagen viert in Giethoorn. Een volledig verzorgd verblijf waardoor u optimaal kunt genieten.

vanaf € 57,10 p.p.p.n.
Reisduur 6 dagen Er zijn 3 reviews gegeven. 8.3
oud en nieuw
oud en nieuw
Keuken Vakantiepark Giethoorn
Slaapkamer vakantiehuis Giethoorn
Restaurant
Varen in Giethoorn
oud en nieuw
Woonkamer Vakantiehuis in Giethoorn
De Waterjuffer
Vakantiepark Giethoorn

Dit Oud en Nieuw arrangement is inclusief:

  •    4 Overnachtingen
  •    1x plate naar keuze
  •    1 x Nieuwjaarsdiner
  •    2x ontbijt in de villa
  •    1 x afscheidsontbijt
  •    Brunch op nieuwjaarsdag
  •    Gourmet in de villa
  •    Wintersemaaltijd

Prijs:
Vanaf € 285.00 p.p. op basis van minimaal 4 personen

De prijs van dit arrangement is geldig met aankomst op 30 december 2019 en vertrek 3 januari 2020.

Oud en Nieuw vieren in Giethoorn

Verblijf tijdens Oud en Nieuw in één van de luxe chalets van Vakantiepark Giethoorn. Geniet van lekker eten, de schitterende omgeving, de diverse activiteiten en faciliteiten, terwijl u de feestdagen viert in Giethoorn. Een volledig verzorgd verblijf waardoor u optimaal kunt genieten. 

Programma

30 december
Vanaf 15.00 uur is uw waterlodge beschikbaar
Winterse maaltijd 

31 december
09.00 uur Ontbijt in uw lodge
18.00 uur Oudejaarsgourmet

1 januari 2020
12.00 uur Nieuwjaarsbrunch in het restaurant
19.00 uur Nieuwjaars 3-gangen diner

2 januari
09.00 uur Wieden ontbijt in uw lodge
18.30 uur Een plate naar keuze wordt in uw lodge gebracht

3 januari:
Afscheidsontbijt in het restaurant

Uw verblijf

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuisje in hartje Giethoorn? De vakantiehuisjes op dit prachtige vakantiepark zijn zeer luxe en geschikt voor 2, 4, 6 of 12 personen. Ideaal als vakantieverblijf voor het hele gezin, een familiefeest, bedrijfsuitje of een vriendenweekend.

Giethoorn en water…

De luxe vakantiehuisjes van het Vakantiepark zijn allen gelegen op drie schiereilanden aan het water van het meer het Bovenwijde. Binnen no time vaart u vanaf uw vakantiehuisje met uw elektrische sloep het water van het meer op en kunt u de betoverende omgeving van Giethoorn ontdekken. Bij de huur van de lodges Meerkoet, Reiger, Fuut en Stern is een elektrische sloep inbegrepen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

oud en nieuwKeuken Vakantiepark GiethoornSlaapkamer vakantiehuis GiethoornRestaurantVaren in Giethoornoud en nieuwWoonkamer Vakantiehuis in GiethoornDe WaterjufferVakantiepark Giethoorn
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Caluwé C
gebruiker Aanbevolen
05-01-2019 11:24

Wij hebben enorm genoten van dit arrangement. Alles was tip top geregeld. Wij gaan hier zeker nog gebruik van maken in de toekomst. Met vriendelijke groeten uit België.

gebruiker 8
C Waldekker-Duquesnoy
gebruiker Aanbevolen
09-01-2018 16:01

Het was een aangenaam verblijf. Schone accommodatie, prima horeca arrangement. Wel assistentie vanuit het park vereist bij het "takelen" van de bagagewagentjes over de brug. Soms gevaarlijke situaties

gebruiker 8
Johan Waanders
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-01-2017 11:44

Leuk vakantiepark. Arrangement was goed verzorgd. We hebben het erg gezellig gehad.

Over Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

" Wij hebben enorm genoten van dit arrangement. Alles was tip top geregeld. Wij gaan hier zeker nog gebruik van maken in de toekomst. Met vriendelijke groeten uit BelgiÃ. "

Caluwé C 05-01-2019 11:24

foto