Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2-daags Oud & Nieuw arrangement op de Veluwe inclusief Bubbels en Bites

Begin het nieuwe jaar goed. Wij bieden u een compleet 2 daags Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe inclusief Smoker Joe Barbecue op 31 december 2018 inclusief drankjes.

vanaf € 125,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Oud en nieuw
Oud en nieuw
Kerst
Restaurant
Omgeving
Hotel
Hotelkamer
Lounge
Restaurant
Standaard Hotelkamer

Aanbevolen Aanbevolen

Bij dit 2 daags Oud & Nieuw arrangement is inbegrepen

  •  1 Overnachting in een standaard kamer
  •  Check-in op 31 december
  •  Uitgebreid ontbijtbuffet
  •  Luxe 3-gangen Smoker Joe buffet (van 19.00 tot 21.00 uur) inclusief drankjes bier, wijn, fris, koffie en ontvangstdrankje
  •  Bubbles & bites om 00.00 uur

Prijs: € 125 p.p. op basis van 2 personen.
Prijs is exclusief toeristenbelasting

Upgrade naar een Deluxe kamer € 10 per kamer per nacht.

De prijs van dit Oud en Nieuw arrangement is geldig met aankomst op 31 december 2018.

2 daags Oud en Nieuw arrangement

De start van het nieuwe jaar viert u in ons Paviljoenhotel, met uitgebreide BBQ op de speciale Smoker Joe. De drankje zijn tijdens het diner tussen 19:00 en 21:00 inbegrepen. Na het diner kunt u plaats nemen in onze bruisende bar om samen af te tellen tot aan het nieuwe jaar. Om 00:00 staan de Bubbels en Bites voor u klaar om het nieuwe jaar goed in te luiden!

Het hotel

Relaxen op de Veluwe. Bij ons word je wakker met het getjilp van de vogels. Ons hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het zwembad naar onze sauna.

Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze.

De standaard 2-persoonskamer is 24m2 groot. De kamer heeft 2 aan elkaar geschoven een-persoonsbedden. De badkamer heeft een douche. Verder is er op de kamer een bureau, koffie/thee faciliteiten en een flatschreen tv en is er gratis Wi-Fi.

De Deluxe kamer is 26m2 groot. Deze kamer heeft een ruime badkamer met douche en/of bad. Wachten met tandenpoetsen is niet nodig. De badkamer heeft een dubbele wastafel. Verder is er op de kamer een bureau, koffie/thee faciliteiten en een flatschreen tv en is er gratis Wi-Fi.

Culinair genieten

In het restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in de Hooibergbar. Klaar met jouw wandeling? Drink een biertje van de tap met vrienden of familie.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Oud en nieuwKerstRestaurantOmgevingHotelHotelkamerLoungeRestaurantStandaard Hotelkamer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Ons hotel is gelegen aan de grens van de Veluwe en op 5 minuten afstand van het Veluwe meer. Een rustig gelegen 4-sterren hotel waar mensen zich al snel thuis voelen. Relaxen op de Veluwe. Bij ons word je wakker met het getjilp van de vogels. Dit hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het zwembad naar onze sauna.

De kamers

Onze 91 sfeervolle kamers zijn via de overkapte paden door onze tuin gemakkelijk te bereiken.

De standaard 2-persoonskamer is 24m2 groot. De kamer heeft 2 aan elkaar geschoven een-persoonsbedden. De badkamer heeft een douche.
Verder is er op de kamer een bureau, koffie/thee faciliteiten en een flatschreen tv en is er gratis Wi-Fi.

De Deluxe kamer is 26m2 groot. Deze kamer heeft een ruime badkamer met douche en/of bad. Wachten met tandenpoetsen is niet nodig. De badkamer heeft een dubbele wastafel.
Verder is er op de kamer een bureau, koffie/thee faciliteiten en een flatschreen tv en is er gratis Wi-Fi.

De suite is geschikt voor 2 personen en is 40m2 en heeft 2 een-persoonsbedden tegen elkaar aan. De badkamer beschikt over een bad en douche.
Verder is er op de kamer een bureau, koffie/thee faciliteiten en een flatschreen tv en is er gratis Wi-Fi.

Tenslotte heeft het hotel familiekamers geschikt voor 4 personen. Er staat een 2-persoonsbed (2 losse bedden tegen elkaar aan) en een stapelbed.
Verder heeft de kamer een badkamer met douche en is er op de kamer een bureau, koffie/thee faciliteiten, een flatschreen tv en gratis Wi-Fi.

Restaurant

De ontbijtzaal is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 uur - 10.00 uur en in het weekend tussen 08.00 uur - 10.30 uur. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur bieden wij u de mogelijkheid om iets te gebruiken van de kleine kaart in onze serre of op het terras. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur kunt u aan tafel voor een overheerlijk diner. Het menu wordt dagelijks aangegeven bij de receptie.

Faciliteiten

Een prachttuin, openlucht zwembad, tennis- en squashbaan, tegen betaling kunt u gebruik maken van de sauna, solarium, fitnessruimte en biljartkamer. In het hoofdgebouw vindt u de receptie, een warm restaurant, de bruisende bar en een sfeervolle zonnige serre. Ook kunt u bij ons fietsen huren.

Honden zijn toegestaan in het hotel en er zijn speciale hondenkamers.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto