Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags ALL IN Oud en Nieuw arrangement in Duitsland - Inclusief Feestavond en ALLE drankjes en [..]

Boek nu uw feestelijke all-inclusive verblijf tijdens Oud & Nieuw en beleef een spectaculaire jaarwisseling in ons hotel! Ook dit jaar wordt op oudjaarsavond weer een spetterend themafeest met energieke liveacts georganiseerd. Uiteraard wordt het nieuwe jaar om middernacht een spectaculaire [..]

vanaf € 119,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Restaurant kerst
Restaurant kerst
Park
Draaimolen
Oud en Nieuw Trip Around the World
Buitenaanzicht
Winter
Winter in Kalkar
Hotel
Kerst in Kalkar

Dit 3-daags ALL-IN Oud & Nieuw arrangement is inclusief:

 •  2 Overnachtingen
 •  2x Een dinerbuffet
 •  2x Een ontbijtbuffet
 •  1x Een lunchbuffet
 •  Toegang tot de Oud & Nieuw Trip Around the World
 •  Toegang tot Kernie's Winter Wunderland in Kernie's familiepark
 •  Koffie & thee met gebak
 •  Snacks
 •  Frisdrank, bier en wijn (ook Port & Sherry)
 •  Uitgebreid animatieprogramma
 •  Sport- en spelfaciliteiten
 •  Gezellige entertainment, o.a. in de caféstraat
 •  Gratis parkeren

Prijs: € 239 p.p.

Van 25 t/m 31 december 2018
Kernie’s Winter Wunderland in Kernie's Familiepark

13.00-17.00 uur
• Enkele attracties zijn geopend*
• Diverse warme versnaperingen**
• Leuke animatieactiviteiten voor jong en oud

*Weersafhankelijk
**Consumpties niet inclusief

Prijzen

Aankomst op 30 december 2018

Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Vroege aankomst gewenst?
Voor slechts € 15,- p.p. kunt u vanaf 12:00 uur aankomen en gebruik maken van het uitgebreide lunchbuffet en alle verdere faciliteiten. Uw hotelkamer is vanaf 15:00 beschikbaar. 

Kortingen
Kinderen 3 t/m 12 jaar: 50%
Kinderen 0 t/m 2 jaar: Gratis
Babybed € 15,- per verblijf (u kunt ook een eigen bedje meenemen)

Exclusief:
Reserveringskosten (toeristenbelasting): a € 1,- p.p.p.n.
1-persoonskamer toeslag: € 15,- per kamer per nacht.

Honden zijn in het hotel niet toegestaan.

De prijs van dit Oud & Nieuw arrangement is geldig met aankomst op 30 december 2018.

Nieuwjaar vieren net over de grens - Ook voor groepen en families

Boek nu uw feestelijke all-inclusive verblijf tijdens Oud & Nieuw en beleef een spectaculaire jaarwisseling in ons hotel! Ook dit jaar wordt op oudjaarsavond weer een spetterend themafeest met energieke liveacts georganiseerd. Uiteraard wordt het nieuwe jaar om middernacht een spectaculaire vuurwerkshow goed ingeluid! Het thema van dit jaar is Trip Around the World.

Sfeervolle locatie voor jong en oud

Het hotel (op 30 minuten van Arnhem net over de Duitse grens) is een zeer bijzonder hotel, congres en uitgaanscentrum dat een uniek verblijf garandeert. De sfeer, de locatie en de vele (onlangs gerenoveerde) faciliteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen, heerlijk kunt genieten en ontspannen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Restaurant kerstParkDraaimolenOud en Nieuw Trip Around the WorldBuitenaanzichtWinterWinter in KalkarHotelKerst in Kalkar

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Deze unieke locatie is ontstaan uit de voormalige kerncentrale Schneller Brüter. In 1995 heeft de Nederlander Hennie van der Most deze kerncentrale gekocht en omgebouwd tot hotel-, vergader. en vrijetijdscentrum.

Faciliteiten

Temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen beschikt Wunderland Kalkar over comfortabele hotelkamers, sfeervolle restaurants, gezellige kroegjes, een familiepark en het outdoorcentrum "Adventure Plaza".

Kinderen

Kinderen hebben het in Kernie’s Familiepark in Wunderland heel erg naar hun zin. Net als hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Ook die kunnen hier heerlijk genieten, terwijl de kinderen zich vermaken. Niet alleen overdag maar ook ’s avonds, want er zijn diverse gezellige restaurants zoals een steakhouse (tegen bijbetaling) en een buffet-restaurant. Maar ook knusse barretjes, een dansvloer en zelfs 6 hotels, zodat je er met een héle grote familie kunt overnachten. Het hele jaar door zijn er evenementen met topartiesten. En alsof dat niet genoeg is, valt er flink wat te doen én te ontdekken in de omgeving van het park. Een meerdaags bezoek is daarom absoluut de moeite waard.

Omgeving

Omgeven door een fraai landschap, is Kalkar een ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen. Uitgestrekte weilanden met hun typische knotwilgen geven een goede indruk van het Duitse landschap langs de Rijn. Er zijn hier dieren en planten die je elders nog nauwelijks tegenkomt. De stadjes en dorpjes in de regio hebben hun Middeleeuwse karakter voor een deel kunnen bewaren.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto