Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Oud & Nieuw arrangement - Tussen de Ballen en Bollen in Giethoorn

De laatste dagen van het jaar samen met familie, vrienden en bekenden vieren in het authentieke Giethoorn. U bent in het gezellige Giethoorn van harte welkom en kunt hier de gastvrijheid en winterse sfeer heerlijk proeven en lekker genieten. Kom ook even genieten tussen Kerst en Oud & Nieuw.

vanaf € 66,50 p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
Hotel de Dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
ijspret giethoorn
De Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
de Dames van de Jonge

Dit Tussen de Feestdagen arrangement in Giethoorn is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie of thee en een feestelijke versnapering
  •  3 Overnachtingen met verblijf op een 2-persoonskamer standaard
  •  3x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  2x Een 4-gangen diner in Restaurant de dames

Prijs: € 199,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen per kamer.

De prijs van dit arrangement is geldig met aankomst op 27 december of 28 december 2018 dus tussen de feestdagen door!

Oud & Nieuw arrangement in Giethoorn

Tussen de ballen en bollenEindejaarsklapper van de dames

De laatste dagen van het jaar hoort u te vieren! Het hotel nodigt u van harte uit voor een sfeervol verblijf in Giethoorn.

Kamers - Overnachten in Giethoorn

Het hotel beschikt over 15 hotelkamers. Iedere kamer is qua uitzicht en afmeting verschillend. In een aangename ambiance beschikken de hotelkamers over heerlijke bedden, douche, toilet en televisie. Antieke en moderne meubelen zijn gecombineerd met warme tinten en kleuren.

Giethoorn in winterse sferen

In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben-Wieden, aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn, vindt u aan het water dit sfeervolle familiehotel, omgeven door een oase van rust en ruimte. Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Hotel de Dames van de JongeHotel de Jongeijspret giethoornDe Dames van de JongeHotel de Jongede Dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto