Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Speciale Senioren aanbieding - Genieten in het gastvrije en unieke Giethoorn

Wandelen in Giethoorn is een bijzondere ervaring. Te voet over de bruggetjes langs het water of dwars door de wilde natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden.

vanaf € 99,75 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er is 1 review gegeven. 7.0
De Dames van de Jonge
De Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
De dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge

Bij dit Speciale Senioren arrangement is inbegrepen:

  •  Bij aankomst koffie met Giethoornse lekkernij
  •  2 x een heerlijk diner
  •  2 Overnachtingen
  •  2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  Een hele dag een fluisterpunter
  •  Picknick
  •  Diverse fietsroutes
  •  Toeristisch informatiepakket

Prijs:
€ 209 p.p. op basis van 2 personen
€ 199,50 p.p. op basis van 4 personen.

Exclusief toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n.

Aankomst dagelijks vanaf 14.00 tot 18.00 uur. Vertrek na het ontbijt.

De prijs van deze 3-daagse Senioren aanbieding in Giethoorn is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Senioren arrangement in het prachtige Giethoorn

Wandelen in Giethoorn is een bijzondere ervaring. Te voet over de bruggetjes langs het water of dwars door de wilde natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden.

Het hotel

Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid. In het restaurant de dames, de tuinkamer of op het terras aan het water geniet u van pure gerechten met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving. Het Hotel-Restaurant is een ideaal startpunt voor een natuurlijke ontdekkingsreis door cultuurhistorisch-interessante stadjes en dorpen. Ook kunt u fluisterboten en fietsen huren.

Unieke ligging

Het hotel ligt aan de rand van het acht kilometer lange dorp Giethoorn. Aan de ene kant omgeven door de natuur van het mooiste Nationaal Park van Nederland Weerribben – Wieden, aan de andere kant om de hoek begint de karakteristieke dorpsgracht van Giethoorn met haar bruggetjes en boerderijtjes. Bent u op zoek naar rust en een gastvrije omgeving? Dan bent u hier helemaal aan het goede adres!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

De Dames van de Jongede Dames van de JongeDe dames van de JongeHotel de Dames van de Jongede Dames van de Jonge
7/10
beoordeling
7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
Han Wezenberg
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
31-05-2017 18:28

Mooi gelegen, goed verzorgd. We hadden een chalet achter het hotel met twee slaapkamers, de zelofde prijs, hoewel de slaapkamers toch verschillende afmetingen hadden. Arrangement met fluisterboot en picnic mand goed gevuld. Eten was in orde, bediening kan iets beter. Voldoende parkeerplaats, vriendelijke ontvangst. Kan aanbevolen worden.

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Mooi gelegen, goed verzorgd. We hadden een chalet achter het hotel met twee slaapkamers, de zelofde prijs, hoewel de slaapkamers toch verschillende afmetingen hadden. Arrangement met fluisterboot en picnic mand goed gevuld. Eten was in orde, bediening kan iets beter.
Voldoende parkeerplaats, vriendelijke ontvangst. Kan aanbevolen worden. "

Anoniem 31-05-2017 18:28

foto