Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Midweek Zomer Deal in Giethoorn - Voordelig genieten in een Familie Vakantiehuis

Bent u op zoek naar een leuke Zomer Deal voor de hele Familie? Verblijf in dit SUPER vakantiehuis in Giethoorn voor maximaal 20 personen en geniet van het prachtige dorpje Giethoorn.

vanaf € 35,- p.p.p.n.
Reisduur 5 dagen
Rondvaart
Rondvaart
Rondvaart maken door Giethoorn
vakantiehuis in giethoorn
groepsaccommodatie
Vakantiehuis Giethoorn
Familieweekend

Dit arrangement is inclusief:

  •  4 Overnachtingen
  •  Maandag na 15:00 uur aankomst - Vrijdag voor 10:00 uur vertrek
  •  1 dag fietshuur
  •  2 uur durende Rondvaart door Giethoorn met gids
  •  1x verzorgde BBQ bij het vakantiehuis
  •  1 dag huur fluisterboot inclusief picknick

Prijs: € 140,00 p.p.
Kinderen 3-11 jr. € 120,00 p.p.

Minimaal 8 personen.

Bijkomende kosten:

- Schoonmaakkosten € 125,00
- Bedlinnen € 8,00 p.p. (verplicht)

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting á € 1,10 p.p.p. nacht.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Voordelig genieten in het Familie Vakantiehuis

Wilt u lekker genieten van een Midweekje Weg in de Zomer met de hele Familie? Boek dan nu dit voordelige familie vakantiehuis in Giethoorn. Een midweek genieten met maximaal 20 personen en u verblijft midden in het dorp Giethoorn. Huur een fluisterboot, wandel langs de schattige grachten of huur een fiets om dit dorp te verkennen. 

Giethoorn

Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets!

Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

Kortom, Giethoorn is een prima keus voor een midweekje weg met de hele familie.

Vakantiehuis biedt u comfortabele mogelijkheden voor gezelschappen tot 20 personen op slechts 400 meter van het centrum van dit fraaie waterdorp.

Faciliteiten

De inrichting van vakantiehuis Giethoorn is comfortabel, functioneel en gezellig. Aan de voorzijde biedt het ruime, beschutte terras extra mogelijkheden. 

Inrichting 

De begane grond: Een ruime woonkamer met televisie en stereo, open keuken met afwasmachine, 2 douches, 2 toiletten en een slaapzaal met 5 éénpersoonsbedden.

De 1e verdieping heeft 4 twee persoonskamers, met een eigen douche en toilet en één tussenkamer met een stapelbed.

De 2e verdieping heeft 1 grote slaapkamer 5 éénpersoonsbedden. Ook is er de beschikking over een eigen terras. 

De afstand tot het centrum is ongeveer 400 meter.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

RondvaartRondvaart maken door Giethoornvakantiehuis in giethoorngroepsaccommodatieVakantiehuis GiethoornFamilieweekend

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto