Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Midweek arrangement in het Friese Stavoren - Inclusief Boottocht naar Enkhuizen

Wilt u eens lekker een Midweekje genieten van het prachtige Fryslan? Kom naar het Friese Stavoren en geniet van een midweekje weg in deze prachtige omgeving. Ook kunt u genieten van een Boottocht naar Enkhuizen en het Zuiderzee museum bezoeken.

vanaf € 99,99 p.p.p.n.
Reisduur 5 dagen
Hotel de Vrouwe van Stavoren
Hotel de Vrouwe van Stavoren
Wijnvat
Wijnvat
Vrouwe van Stavoren
Wijnvat
Hotel de Vrouwe van Stavoren
Hotel de Vrouwe van Stavoren
Hotel de Vrouwe van Stavoren
Wijnvat
Wijnvat

Dit Midweek arrangement is inclusief:

  •  5 Overnachtingen in een Wijnvat Groot met zitkamer 
  •  5x Ontbijt
  •  4x een heerlijk Diner
  •  Fietshuur
  •  Boottocht naar Enkhuizen en bezoek aan het Zuiderzee museum
  •  Entree voor het Friese Schaats Museum en het Jopie Huisman Museum
  •  Entree voor Informatiecentrum Mar en Klif Oudemirdum
  •  Routebeschrijving en kaart

Prijs: € 399,95 p.p op basis van 2 persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

Vanaf vrijdag 30 maart tot en met 19 oktober 2019 kunt u dit arrangement boeken met aankomst alleen op zondagen.
Het restaurant voor het diner is in de wintermaanden namelijk gesloten, het hotel is in de wintermaanden wel geopend.

De prijs van deze Midweek arrangement is geldig vanaf 30 maart tot en met 19 oktober 2019 met uitzondering van de feestdagen. 

Midweek aanbieding in Friesland

Wilt u eens lekker een Midweekje genieten van het prachtige Fryslan? Kom naar het Friese Stavoren en geniet van een midweekje weg in deze prachtige omgeving. Ook kunt u genieten van een Boottocht naar Enkhuizen en het Zuiderzee museum bezoeken.

Elf steden route

Dat Friesland ook in het voorjaar en de zomer prachtig is ervaart u wanneer u met de auto of motor de elfstedentocht rijdt. Voor de sportieve mensen onder ons kunt u de route uiteraard ook gedeeltelijk fietsen. Geniet van de leuke kleine en grote plaatsjes en het vele water. U kunt met gratis entreekaartjes een bezoek brengen aan het Jopie Huisman Museum in Workum en het Friese Schaats-Museum in Hindeloopen.

Uw verblijf in Stavoren aan de oude haven

Aan de oude haven van Stavoren vindt u dit bijzondere hotel. Een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van het Vrouwtje van Stavoren, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden. De sfeer van vroeger, het comfort van nu. Beide vindt u hier terug. De hotelkamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en toilet. 

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Hotel de Vrouwe van StavorenWijnvatWijnvatVrouwe van StavorenWijnvatHotel de Vrouwe van StavorenHotel de Vrouwe van StavorenHotel de Vrouwe van StavorenWijnvatWijnvat

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Aan de oude haven van Stavoren vindt u een prachtig Hotel-Restaurant-Serre. Met een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van dit Hotel-Restaurant-Serre, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden.

Hotelkamers

De hotelkamers zijn geriefelijk ingericht en voorzien van douche met ligbad, toilet en kleuren-tv.

Restaurant

Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden wij u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.

Omgeving

Stavoren was weleer de oudste, grootste en rijkste stad van Friesland. Dat was voornamelijk te danken aan de gunstige ligging aan de toenmalige Zuiderzee. De overzeese handel maakte Stavoren tot een machtige koopstad. Thans is het monumentale stadje aan het IJsselmeer een toeristische trekpleister van allure voor iedereen die op of bij het water wil recreëren.

Maar Stavoren biedt meer! Naast de vele stranden, de oude haven en de nieuwe jachthavens vindt u op korte afstand de eeuwen oude Gaasterlandse bossen, welke een schijnbare tegenstelling vormen met de eindeloze vlakte van het IJsselmeer.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto