Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

4=2 Midweek Aanbieding - Slapen in een Luxe trekkershut op de Veluwe

Wilt u ook eens overnachten in een luxe Trekkershut? Kom naar de Veluwe en geniet van deze geweldige aanbieding met 4 nachten slapen en maar 2 betalen.

vanaf € 7,30 p.p.p.n.
Reisduur 5 dagen
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut

Dit arrangement is inclusief:

  •  4 Overnachtingen in een Luxe Trekkershut
  •  Gratis gebruik van de faciliteiten op het Recreatiepark

Prijs: € 29,20 p.p. op basis van een 6-persoons Trekkershut. 
Normaal gesproken: € 40,00 p.p.
Profiteer nu van deze aanbieding!

Deze midweekaanbieding is te boeken van maandag t/m vrijdag.

Ook mogelijk in het Weekend:

  •  3 Overnachtingen in een Luxe Trekkershut
  •  Gratis gebruik van de faciliteiten op het Recreatiepark

Prijs: € 48,35 p.p. op basis van een 6-persoons Trekkershut. 

In het weekend is het ook mogelijk om een losse nacht te boeken voor € 120,00 per nacht op basis van 6 personen.

Deze weekendaanbieding is te boeken van vrijdag t/m maandag.

De prijs van deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

4=2 Overnachten in een Luxe Trekkershut op de Veluwe

Wilt u ook eens overnachten in een luxe Trekkershut? Kom naar de Veluwe en geniet van deze geweldige aanbieding met 4 nachten slapen en maar 2 betalen.

Bijzonder overnachten in een Luxe Trekkershut

Wilt u iets bijzonders? Dan is een trekkershut op de Veluwe (Voortse Huisje) net iets voor u. Een Voortse Huisje is geschikt voor 6 personen. Uw eigen trekkershut tussen alle kampeerders, dat is pas luxe kamperen! Word wakker in een bedstee en gooi de voordeuren open. U geniet van elk moment dat u in deze luxe trekkershut op de Veluwe overnacht. Natuurlijk is een Voortse Huisje voorzien van alle gemakken die u zich kunt wensen: u heeft bijvoorbeeld een eigen keuken waar u lekker kunt kokkerellen. De comfortabele hut heeft geen eigen sanitaire voorzieningen, maar u kunt gebruik maken van het naastgelegen luxe toiletgebouw.

Uw trekkershut op de Veluwe – indeling en voorzieningen

Een Voortse Huisje is een luxe trekkershut met 6 bedden en een woonkamer met keuken (volledige inventaris). Het Voorste huisje is een verblijfmogelijkheid die wij sinds kort bieden. U viert vakantie in een huisje wat geheel in Veluwse stijl gebouwd is. U vindt een houten inrichting met royale eethoek en een eigen keuken. U slaapt in ouderwetse bedsteden wat u een leuke beleving geeft. Trekkershutfaciliteiten:

  •  Eethoek in de keuken
  •  Een loft voor nog 2 extra personen
  •  Een grote veranda met een eigen terras
  •  Volledig keukeninventaris
  •  2 bedsteden voor4 personen
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

TrekkershutTrekkershutTrekkershutTrekkershutTrekkershutTrekkershut

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto