Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

4=3 Aanbieding: Geniet van een Midweek weg op de Veluwe met de hele groep

Geniet van een deze 4 = 3 Midweek aanbieding op de Veluwe en verblijf in een Bungalow met 14 personen op dit leuke Recreatiepark.

vanaf € 11,61 p.p.p.n.
Reisduur 5 dagen
14p Bungalow
14p Bungalow
14p Bungalow
14p Bungalow
Sate eten

Dit arrangement is inclusief:

 •  4 Overnachtingen in een 14-persoons Bungalow
 •  Schoonmaakkosten
 •  Gratis gebruik van de faciliteiten op het Recreatiepark

Prijs: € 46,45 p.p. op basis van een 14-persoons Bungalow

Normale prijs: € 53,50 p.p. Profiteer nu van deze aanbieding!

De genoemde prijs is exclusief lakenpakketten, toeristenbelasting en borg.

Deze Midweekaanbieding is te boeken van maandag t/m vrijdag. Niet te boeken in de kindervakantie's. De maanden juli en augustus zijn op aanvraag.

Ook mogelijk in het Weekend:

 •  3 Overnachtingen in een 14-persoons Bungalow
 •  Schoonmaakkosten
 •  Gratis gebruik van de faciliteiten op het Recreatiepark

Prijs: € 67,15 p.p. op basis van een 14-persoons Bungalow

Deze prijs is exclusief lakenpakketten, toeristenbelasting en borg.

Deze weekendaanbieding is te boeken van vrijdag t/m maandag. Niet te boeken in de kindervakantie's. De maanden juli en augustus zijn op aanvraag.

De prijs van deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

4=3 Overnachten in een Bungalow op de Veluwe

Geniet van een deze 4 = 3 Midweek aanbieding op de Veluwe en verblijf in een Bungalow met 14 personen op dit leuke Recreatiepark.

Overnachten in een Bungalow op een Recreatiepark

Vakantie vieren met een grote groep is gezellig. Het is zelfs extra gezellig als iedereen aan het einde van de dag weer naar hetzelfde huis terug keert. In onze 14 persoons bungalow op de Veluwe is het mogelijk! Bij het Recreatiepark huurt u namelijk eenvoudig een groot vakantiehuis waar u het met de hele groep gezellig kunt maken, tot in de late uurtjes. In onze 14-persoons bungalow is genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van een prachtige tijd op de Veluwe! Een groepsaccommodatie voor 14 personen op de Veluwe is ook ideaal voor familieweekenden of -uitjes. U kunt de dag dan goed beginnen met een gezamenlijk ontbijt, bereid in de volledig uitgeruste keuken. Daarna kunt u met de groep een activiteit ondernemen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat een deel van de groep in de 14-persoons groepsaccommodatie blijft; soms is thuis blijven ook heel erg ontspannen.

Wilt u vooral iets leuks doen voor de kinderen? Bezoek dan de kinderboerderij op het park of laat ze deelnemen aan een van de vele activiteiten die het professionele animatieteam gepland heeft. Het animatieteam is aanwezig in kindervakanties (met uitzondering van de kerst en voorjaarsvakantie). Uw kinderen hebben een eigen kamer in de 14-persoons groepsaccommodatie; na een dag van vermaak op de Veluwe kunnen ze lekker in hun eigen kamer bijkomen en spelletjes spelen of een boekje lezen. In onze luxe 14-persoons bungalow zult u niet snel op elkaars lip zitten; er is genoeg ruimte om u rustig terug te trekken.

Bungalowfaciliteiten

 •  Bungalowfaciliteiten
 •  Woonkamer met 2 LCD TV's en 2 sfeerhaarden
 •  Twee compleet ingerichte keukens met 2 combimagnetrons en volledig keukeninventaris
 •  2 vaatwassers
 •  2 koffiezetapparaten
 •  2 koel- vriescombinaties
 •  2 luxe badkamers met ligbad, wastafel en toilet
 •  2 aparte toiletten
 •  Gedeeltelijk overdekt terras
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

14p Bungalow14p Bungalow14p BungalowSate eten

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto