Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zondagmiddagarrangement in de Achterhoek - Genieten van een complete familiedag

Kom gezellig met de hele familie voor een complete familiedag op zondag!

vanaf € 40,- p.p.
Binnenspeeltuin
Binnenspeeltuin
Binnenspeeltuin
Mini Zoo
Mini Zoo
Lasergamen
Restaurant
Bowling
Diner
Pannenkoeken

Bij dit zondagmiddaguitje is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie/thee/cappuccino
  •  4 Muntjes voor fris/bier van de tap/wijn
  •  55 minuten bowlen
  •  1 heat lasergamen (6 minuten)
  •  Toegang tot het belevingspark inclusief mini ZOO
  •  Plategerecht naar keuze inclusief saus als afsluiting

Prijs:
Volwassenen € 40,00 p.p.

Kinderen tot en met 11 jaar: u betaalt voor hen de reguliere entreeprijs en kunt ter plekke de gewenste drankjes en lekkernijen bestellen.

De prijzen zijn op basis van minimaal 10 personen en alleen geldig op zondagmiddag!

Optioneel bij te boeken:

  •  Extra bowlingbaan à € 20,- per baan, per 55 minuten
  •  Lasergame muntjes à € 4,- per persoon, per heat van 6 minuten 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Zondagmiddaguitje in de Achterhoek

Voor familiedagen van jong tot oud biedt deze locatie in de Achterhoek vele mogelijkheden! 

Wat dacht u van de lasergame jungle van 400 m2 of gooi een strike op één van de 4 hippe bowlingbanen. Ook kunnen de kleintjes hun hart ophalen in ons indoor speelparadijs of belevingspark buiten!

Het grootste deel van onze activiteiten is daarnaast ook prima geschikt voor volwassenen of kinderen met een beperking, dus bij ons wordt het een feest voor iedereen!

Programmavoorstel

13:00 uur U wordt bij ons op de locatie ontvangen met een kopje koffie, thee of cappuccino.

14:00 uur Start activiteiten. Zowel de kids als de volwassenen kunnen kiezen uit diverse activiteiten die in onze accommodatie aanwezig zijn: bowlen, lasergamen, indoor speelparadijs, mini ZOO, buiten speeltuin.

17:00 uur Plateservice eten 

18:30 uur Einde familiedag!

Activiteiten:

Lasergamen:
U speelt dit spannende spel in de Eibergse jungle van ons Hof. Om te winnen en te overleven moet u zoveel mogelijk tegenstanders raken in onze ruim 400 m² grote lasergame-jungle. Neem het op tegen uw familieleden en haal de hoogste score!

Bowling:
Onze locatie beschikt over 4 trendy (rolstoeltoegankelijke) witte bowlingbanen met automatisch scoresysteem. U neemt plaats op de comfortabele loungebanken om te zien hoe uw andere familieleden het doen!

Mini ZOO:
Zit u vol energie? Ga dan op avontuur en ontdek bijzondere dieren uit Noord Amerika, Zuid Amerika en Australië. Kom spelenderwijs alles te weten over wallaby's, wasberen, de meest kleurrijke papegaaien en nog veel meer. Voer exotische vissen, aai een ezel, bezoek onze stekelvarkens of breng een bezoekje aan de reserve rendieren van de Kerstman. Heb je nog vragen? Onze dierverzorgers vertellen u graag alles over de kinderboerderij bewoners.

Indoor speelparadijs:
Kom naar onze binnenspeeltuin jungle en leef u helemaal uit. Durft u in een klimtoren te klauteren van drie verdiepingen hoog? Of springt u liever salto’s op trampolines ver boven de grond? In onze weerbestendige binnenspeeltuin kan het allemaal. Maar dat is nog niet alles. Waan u in de bergen en ga rodelen op de rodelbaan. Glij in een noodvaart van de free-fall glijbaan of maak een spannende rit met de kabelbaan. 

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

BinnenspeeltuinBinnenspeeltuinMini ZooMini ZooLasergamenRestaurantBowlingDinerPannenkoeken

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Dagje uit of iets te vieren?

Een dagje uit met het hele gezin, familie of vrienden? Kom en ontdek deze veelzijdige locatie met maar liefst 25.000m2 aan entertainment. De sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO ligt in Eibergen. Zowel binnen als buiten zijn er volop activiteiten en plezier voor alle leeftijden. Wat dacht u van bowlen, lasergamen, binnen- en buitenspeeltuinen en een snoezelruimte.Om iets te vieren bieden wij vele aantrekkelijke arrangementen en bent u hier helemaal aan het juiste adres voor jong en oud.

25.000m² Belevingspark binnen en buiten

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen.

Je ervaart bij ons binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning.

Eindeloos plezier voor jong én oud: (disco)bowling, 400m2 lasergamejungle, snoezelruimte, uitdagende klimstructuren, ruim 10.000 liter zoutwateraquaria, 'natuurlijk spelen', houten speel- en klimtoestellen, beachvolleybalveld en bowls (jeu de boules).

In onze mini ZOO voert het belevingspad je langs onder andere ara's, wasberen, wallaby's, rendieren, stekelvarkens, alpaca's, nandoe's, prairiehondjes, baardagamen en bijzondere watervogels.

Durf je een ritje op één van onze ezels aan?

Geniet daarnaast in ons restaurant of op ons terras van onze uitgebreide dranken- en menukaarten.

Heerlijk en gezellig uit eten in ons restaurant of op ons terras!

Het restaurant van Hof van Eckberge biedt volop mogelijkheden én een enorme keuze uit diverse menukaarten.
In welke samenstelling of aantal personen je ons restaurant ook bezoekt, voor alle gasten hebben wij een passend aanbod.

Geniet van een uitgebreid à la carte menu, onze plateservice, ambachtelijk bereide pannenkoeken of kindergerechten. Wil je eens iets bijzonders? Kies dan bijvoorbeeld een High Tea of Proeverij. Daarnaast hebben wij een uitgebreid all-inclusive brunch-, all-inclusive dinerbuffet- of all-inclusive barbecue arrangement. Liever een compleet verzorgd groepsarrangement of culinair maatwerk? Wij verzorgen het graag voor jou!

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekt terras van ruim 500m² waarbij onze bedieningsmedewerkers je serveren vanuit onze buitenbar. Alle menukaarten worden óók buiten geserveerd en het barbecue arrangement is erg in trek bij onze gasten. We schuiven zo de barbecue bij je aan tafel (op reservering).

Arrangementen en activiteiten

Vanwege de vele mogelijkheden binnen en buiten hebben wij een ruime keuze uit verschillende arrangementen, welke uitermate geschikt zijnvoor bijvoorbeeld je familiedag, buurtuitje, vriendendag, teamuitje of welke groepsbijeenkomst dan ook! De arrangementen (voor elk budget) bestaan uit een combinatie van entree, eten en drinken die gecombineerd kunnen worden met diverse activiteiten, zowel binnen als buiten.

Zin in een sportieve activiteit? Ga dan de strijd met elkaar aan in onze lasergamejungle of op onze bowlingbaan. En wat denk je van kanoën, boogschieten, klootschieten, steppen, raften of een spannend spel sterrenslag? Het is allemaal mogelijk. Trap de dag rustig af met een kopje koffie en begin vervolgens aan de activiteit. Na de activiteit keer je terug om weer even lekker te relaxen en van een hapje en drankje te genieten.

Liever een rustige activiteit? Ontdek de mooie omgeving per fiets of GPS tocht. Uiteraard is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto