Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags Kerstarrangement op een kasteel op de Veluwe - Aankomst 25 december

Geniet op ons 17e-eeuwse landgoed tijdens de feestdagen van een schitterende en sfeervolle omgeving en ongekende gastvrijheid. Laat uzelf geheel ontzorgen met een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijt, en kom overheerlijk proeven van met zorg samengestelde diners in ons sfeervolle [..]

vanaf € 152,- p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Winter
Winter
Kerst
Tuin
Kasteel Herfst
kasteel
Tuin
Culinair
Landgoed
restaurant
Kasteel avond
2persoonskamer
Tuinzaal

Bij dit 3 daags Kerstarrangement met aankomst op 25 december is inbegrepen:

  •  Ontvangst op 1e Kerstdag
  •  2 Overnachtingen in een compact 2-persoonskamer
  •  2x een Uitgebreid ontbijt
  •  Een uitgebreid 5-gangen diner op 1e Kerstdag
  •  Een culinair 4-gangen diner op 2e Kerstdag

Prijs: vanaf € 304,- p.p. op basis van 2-persoonsbezetting op een 2-persoonskamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting.

Wij beschikken over meerdere kamertypes.

De prijs van dit 3 daags Kerstarrangement is geldig met aankomst op 25 december en vertrek 27 december 2018.

Kerst vieren op een kasteel op de Veluwe

Geniet op dit 17e-eeuwse landgoed tijdens de feestdagen van een schitterende en sfeervolle omgeving en ongekende gastvrijheid. Laat uzelf geheel ontzorgen met een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijt en kom overheerlijk proeven van met zorg samengestelde diners in het sfeervolle restaurant.

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over 4 hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur.

De 24 Comfort 1-persoonskamers meten circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

De 22 Deluxe 2-persoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27 vierkante meter.

De 4 Executive 2-persoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi.

De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen. Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Menu Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag

Op Eerste Kerstdag serveren wij voor onze gasten een 5 gangendiner met culinaire hoogstandjes, inclusief aperitief en amuses

Aperitief en amuses in ons Grand Café

**

Tartaar van kalf met gebrande zilverui, eiercrème en krokante zuurdesem

**

Gegrilde tarbotfilet met romige schorseneren en beurre blanc

**

Gebraden hertenrugfilet met pommes Berny, kalettes, aardpeer en jus van jeneverbes

**

Torchon van eendenlever en vijgenjus

**

Compôte van mandarijn met pistache roomijs en crème van donkere chocolade

**

Koffie en friandises

Tweede Kerstdag – Woensdag 26 december 2018

Op tweede Kerstdag serveren wij een 4 gangendiner inclusief aperitief en amuses

Dungesneden rauwe coquille met bloemkoolcrème, kwartelei en Imperial kaviaar

**

Zacht gegaard buikspek van het Iberico varken met gebrande langoustine, pompoen en jus van kerrie

**

Op karkas gebraden fazant met epoisses mousseline, witlof en eigen jus

**

Macaron met koffiecrème, passiecurd en gepocheerde banaan

**

Koffie & friandises

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

WinterKerstTuinKasteel HerfstkasteelTuinCulinairLandgoedrestaurantKasteel avond2persoonskamerTuinzaal

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen kasteel biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Er is ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers, verspreid over het gehele landgoed.

Faciliteiten

De hotelkamers bevinden zich in afzonderlijke hofjes in de tuinen rond het kasteel en staan garant voor rust en privacy. De kamers beschikken over een eigen terrasje en zijn allemaal gelijkvloers. Tevens beschikken alle kamers over een minibar, koffie/thee faciliteiten, televisie, telefoon en gratis Wifi.

Ligging

Het kasteel is gelegen aan de rand van de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed. Het kasteel ligt op een kilometer afstand van station Putten. Het kasteel biedt gratis shuttleservice van en naar station Putten. Tevens is het kasteel goed bereikbaar voor auto’s en kunt u op het eigen parkeerterrein gratis parkeren. Er zijn 300 parkeerplaatsen aanwezig.

Omgeving

In de omgeving kunt u heerlijk genieten van veel fiets- en wandelroutes. Ook het gezellige centrum van Putten is een bezoek waard. Putten heeft een aangrijpende oorlogshistorie. Een historie die nog veel te ontdekken is in Putten. Tevens ligt Nationaal Park De Hoge Veluwe op slechts 30 kilometer afstand. Andere aanraders zijn de historische binnenstad van Harderwijk en de binnenstad van Amersfoort, het Dolfinarium, de Apenheul of Paleis het Loo.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto