Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Culinair Kerstarrangement met rondvaart in Giethoorn

Ontdek het mooie waterdorp Giethoorn vanaf het water. Tijdens de Kerstdagen kunt u genieten van een lekkere brunch of buffet in combinatie met een rondvaart van 1 uur.

vanaf € 32,50 p.p.
Rondvaart Giethoorn
Rondvaart Giethoorn
`t Binnenhof
Varen in Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn
buffet

Het middag programma is inclusief:

  •  15:00 uur Rondvaart van 1 uur door Giethoorn
  •  17:00 uur kerstbuffet

Prijs: € 52,50 p.p.

De prijzen van dit kerstarrangement in Giethoorn zijn geldig op 25 en 26 december 2019.

Kerst in Giethoorn

Ontdek het mooie waterdorp Giethoorn vanaf het water. Tijdens de Kerstdagen kunt u genieten van een lekkere Brunch of buffet in combinatie met een rondvaart.

Sfeervol genieten

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

 

Ochtendprogramma

  •  10.30 uur: Uitgebreide Brunch in ons Eetcafe
  •  12:00 of 13:30 uur: Rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving

Prijs: € 32,50 p.p.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Rondvaart Giethoorn`t BinnenhofVaren in GiethoornVakantiepark Giethoornbuffet

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto