Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags Kerstarrangement - Piek in Giethoorn met winterrondvaart, wandeling en heerlijke [..]

Tijdens de Kerstdagen onbezorgd genieten van heerlijke diners, gastvrijheid en gezelligheid in dit familiehotel in Giethoorn. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of kom gezellig met de hele familie en geniet met de kerst in het waterdorp Giethoorn.

vanaf € 135,- p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Hotel de Jonge
Hotel de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
De Dames van de Jonge
De Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge

Bij dit 3-daagse Kerstarrangement in Giethoorn is inbegrepen:

  •  Ontvangst met een kerstcocktail en een mondvermaakje van de dames
  •  2 Overnachtingen
  •  2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  Overdekte winterrondvaart door Giethoorn
  •  Cultuurhistorische wandeling door het oude dorp
  •  Culinair 5-gangen kerstdiner
  •  1x Een 4-gangen winterdiner
  •  Presentje onder de kerstboom

Prijzen op basis van een 2-persoonskamer:

  •  Aankomst op 24 december: € 270 p.p.
  •  Aankomst op 25 december: € 287 p.p.

Deze prijs is exclusief de toeristenbelasting van € 1,00 per persoon per dag.

Dit Kerstarrangement is geldig met aankomst 24 of 25 december 2018.

3 Dagen genieten met kerst in Giethoorn

Tijdens de Kerstdagen onbezorgd genieten van heerlijke diners, gastvrijheid en gezelligheid in dit familiehotel in Giethoorn. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of kom gezellig met de hele familie en geniet met de kerst in het waterdorp Giethoorn.

Kerst met een romantisch karakter

In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben-Wieden, aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn, vindt u aan het water dit mooie familiehotel, omgeven door een oase van rust en ruimte. Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid.

Kamers - Overnachten in de Giethoorn

Het hotel beschikt over 15 hotelkamers. Iedere kamer is qua uitzicht en afmeting verschillend. In een aangename ambiance beschikken de hotelkamers over heerlijke bedden, douche, toilet en televisie. Antieke en moderne meubelen zijn gecombineerd met warme tinten en kleuren.

Giethoorn in kerstsferen

Zachtjes dwarrelen duizenden vlokjes in Giethoorn neer, Alle lichtjes fonkelen en brengen een prettige sfeer. Het gevoel dat ons met Kerst altijd zal bevangen, is dat wij er iedere keer samen weer naar verlangen. Er is een plek waar u Kerst nooit meer zal vergeten, mogen wij u tijdens de Kerstdagen in Giethoorn welkom heten?

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Hotel de JongeHotel de Dames van de JongeHotel de JongeDe Dames van de JongeDe Dames van de Jongede Dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto