Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kerstaanbieding op de Veluwe - 1e en 2e Kerstdag genieten in een prachtig Kasteel

Romantische kerst of gezellig met vrienden of juist de hele familie? U bent van harte welkom bij het prachtig gelegen kasteel op de Veluwe waar u met de Kerstdagen er echt helemaal uit bent! Kom culinair genieten, geen druktes thuis maar voor iedereen een zalig Kerstfeest en lekker verwend worden.

vanaf € 129,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Sfeervol genieten met kerst
Sfeervol genieten met kerst
Winterse sferen bij het kasteel
Kasteel de Essenburgh
Bar in Kasteel de Essenburgh
kamer aanbouw
Lounge
Aankomst bij Kasteel de Essenburgh

Dit 2-daags Kerst arrangement met aankomst op 25 december is inclusief:

  •  Culinair 6-gangen diner op 25 december
  •  1 Overnachting in de aanbouw van het kasteel of bijgebouw 'de Hoeve'
  •  Voor de vroege vogels koffie met kerststol
  •  Traditionele kerstbrunch
  •  Fiets & Wandelroutes

Prijs: € 132,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 66.25 per kind.

Programma onder voorbehoud.

Langer verblijven?

Wilt u nog een nachtje extra blijven?

Van 26 op 27 december hebben we ook nog een heel mooie arrangement samengesteld.
Deze is inclusief: 

  •  Culinair 5-gangen diner op 26 december
  •  1 Overnachting van 26 op 27 december
  •  Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 99.50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijzen van deze Kerstarrangementen zijn geldig vanaf 25 december 2017.

Beleef een onvergetelijke vorstelijke Kerst

Romantische kerst of gezellig met vrienden of juist de hele familie? U bent van harte welkom bij het prachtig gelegen kasteel op de Veluwe waar u met de Kerstdagen er echt helemaal uit bent! Kom culinair genieten, geen druktes thuis maar voor iedereen een zalig Kerstfeest en lekker verwend worden. 

Wanneer u de oprijlaan van het landgoed oprijdt begint het kerstsprookje. Sneeuw kunnen wij u niet garanderen, maar sfeer gelukkig wel. In stijl gedekte tafels, heerlijk dineren, passende muziek en onze gastvrije bediening zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens de kerstdagen. Neemt u het hele gezin mee? Uw kinderen zijn ook van harte welkom. Een speciaal kinderkerstmenu zorgt ervoor dat zij ook heerlijk mee kunnen genieten met een uitgebreid kerstdiner.

Kerst op het Loo - een prachtig stukje geschiedenis

Buiten op het voorplein kondigt een grote feestelijk verlichte kerstboom aan wat in het paleis is te zien. Met feestelijk gedekte tafels, kerstbomen, festoenen en guirlandes geeft het museum in de periode rond Kerstmis bezoekers een indruk van 300 jaar kerstfeest bij de Oranjes. Door het gehele paleis heen zijn kerstbomen in verschillende stijlen opgesteld. Op 1e kerstdag bieden wij u de mogelijkheid om zelf te genieten van Paleis 't Loo in kerstsfeer.

Het Kerstarrangement

Beleef met uw gehele familie een onvergetelijke kerst in dit kasteel. Heerlijk ontspannen, samen zijn en genieten, dat is de missie van ons kerstarrangement. Wanneer u de oprijlaan van het landgoed oprijdt begint het kerstsprookje. Sneeuw kunnen wij u niet garanderen, maar sfeer gelukkig wel. In stijl gedekte tafels, heerlijk dineren, passende muziek en onze gastvrije bediening zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten.

Het 2-daags kerstarrangement is aankomst op zondag 25 december en vertrek op maandag 26 december 2017.

25 december
Uw hotelkamer is beschikbaar vanaf 14.00 uur. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie diverse fiets- en wandelroutes. In de gezellige bar staat een kop koffie met iets lekkers voor u klaar.

Om 18:30 uur wordt u terug verwacht in het kasteel waar u in de watten wordt gelegd met een heerlijk culinair 6-gangen diner, samengesteld door de chef kok. U overnacht in één van de hotelkamers en geniet de volgende morgen, vanaf 8 uur van een heerlijk ontbijtbuffet.

Maandag 26 december
Na een goede nachtrust staat er voor u een lekker kopje koffie met een Kerststol klaar. U checkt al wel uit van de kamer en om 12.00 uur geniet u nog van een heerlijke traditionele kerstbrunch in het kasteel. Aansluitend is uw vertrek. 

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Sfeervol genieten met kerstWinterse sferen bij het kasteelKasteel de EssenburghBar in Kasteel de Essenburghkamer aanbouwLoungeAankomst bij Kasteel de Essenburgh

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Kasteel-hotel.nl

Genieten op de Veluwe

U bent er even lekker tussen uit. Het Kasteel, een locatie waar de sfeer van eeuwen geleden bewaard is gebleven. Omspoeld door de Hierdense beek en omringd door eeuwenoude bomen is het gelegen op een schitterend landgoed, te midden van bossen en weilanden, aan de rand van de Veluwe en de Randmeren.

Het kasteel-hotel

Het kasteel is gelegen op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. Zodra je de oprijlaan op rijd en de imponerende tuin binnenloopt, waant u zich in een andere wereld. Bij ons kunt u ontsnappen aan de alledaagse hectiek. De prachtige ligging, heerlijke gerechten, uitstekende comfort en gastvriendelijkheid zullen zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Overnachten

Slapen in een kasteel spreekt tot de verbeelding. Het kasteel beschikt over 6 unieke kasteelkamers.

Deze historische kamers zijn enorm sfeervol ingericht. Doordat de kasteelkamers geen televisie op de kamer hebben kunt u heerlijk tot rust komen. Elke kasteelkamer heeft een eigen douche op de gang. Deze douches bevinden zich vlakbij uw kamer en er liggen badjassen en slippers voor u klaar. De toiletten bevinden zich ook dicht bij uw kamer op de gang.

De aanbouwkamers bevinden zich in de aanbouw van het kasteel. In de aanbouw zijn 22 hotelkamers met eigen sanitair op de kamer. Tevens is hier een lift aanwezig.Deze kamers beschikken over eigen sanitair en televisie. Deze kamers kijken uit op de kasteelgracht of het landgoed.

De kamers in het bijgebouw de “Hoeve” zijn ruimer ingericht, maar bevinden zich tegenover de parkeerplaats van het kasteel. Uw kamer is alleen buitenom bereikbaar, maar u verblijft wel op het op het landgoed van het kasteel.

Ligging kasteel

Het kasteel is gelegen in het midden van het groene hart van Nederland, de Veluwe. Deze prachtige omgeving biedt uitstekende kansen voor een heerlijk verblijf. Geniet van de uitgestrekte weidevelden en bossen rondom het kasteel. Daarnaast ligt op ongeveer 5 kilometer afstand de stad Harderwijk. Deze eeuwenoude Hanzestad bezit een culturele erfenis en een bruisend centrum. Verder ligt het hotel ook in de nabijheid van diverse attracties zoals het Dolfinarium, Walibi Nederland en Wellnessresort De Zwaluwhoeve. Het landgoed van het kasteel zelf bestaat uit een prachtige tuin met doorkruisende gracht, allen omhuld in een kring van eeuwenoude bomen welke op zich al een verhaal vormen.

Parkeren bij het kasteel is geheel gratis. Wij beschikken over een privé-parkeerplaats, welke op 100 meter afstand van het kasteel ligt. Uiteraard is het geen enkel probleem om uw auto tijdelijk voor de deur te zetten om uw bagage alvast te deponeren bij de receptie. Hiernaast hebben wij 2 parkeerplaatsen voor mindervalide gasten. Deze bevinden zich direct rechts naast het kasteel. In de aanbouw van het kasteel is een lift aanwezig, die bereikbaar is met een rolstoel.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto