Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kerst vieren in een Kasteel - Diners - Kerstbrunch - Dagje Paleis het Loo

Met de Kerstdagen genieten van heerlijke diners, een kerstbrunch en u kunt een bezoek brengen aan Paleis 't Loo. Beleef deze sfeervolle dagen in een prachtige omgeving, volledig in kerstsfeer gehuld om zo deze gezellige dagen samen door te brengen. Met z'n tweetjes, het hele gezin of juist gezellig [..]

vanaf € 117,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Aankomst bij Kasteel de Essenburgh
Aankomst bij Kasteel de Essenburgh
Sfeervol genieten met kerst
Kasteel de Essenburgh
Bar in Kasteel de Essenburgh
kamer aanbouw
Lounge
Winterse sferen bij het kasteel

Dit 3-daags Kerstarrangement met aankomst op 24 december is inclusief:

 •  Culinair 4-gangen diner op 24 december
 •  Een culinair 6-gangen diner op 25 december
 •  2 Overnachtingen in de aanbouw van het kasteel of bijgebouw 'de Hoeve'
 •  Een uitgebreid ontbijtbuffet op 25 december
 •  1e Kerstdag naar Paleis ’t Loo of  op eigen gelegenheid naar Wellnessresort de Zwaluwhoeve, geldig op 25 december (deze keuze dient bij de reservering doorgegeven te worden)
 •  Voor de vroege vogels koffie met kerststol op 2e Kerstdag
 •  Een heerlijke traditionele kerstbrunch op 2e Kerstdag
 •  Fiets- & Wandelroutes

Prijs: € 235 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 117,50 per kind. Programma onder voorbehoud.

Langer verblijven?

Wilt u nog een nachtje extra blijven?

Van 26 op 27 december hebben we ook nog een heel mooie arrangement samengesteld.
Deze is inclusief: 

 •  Een culinair 6-gangen diner op 26 december
 •  1 Overnachting van 26 op 27 december
 •  Een uitgebreid ontbijtbuffet op 27 december

Prijs: € 99.50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Of boek het volledige 4- daagse kerstarrangement voor €284,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

De prijzen van deze Kerstarrangementen zijn geldig vanaf 24 december 2017.

Beleef een onvergetelijke vorstelijke Kerst

Met de Kerstdagen genieten van heerlijke diners, een kerstbrunch en u kunt een bezoek brengen aan Paleis 't Loo. Beleef deze sfeervolle dagen in een prachtige omgeving, volledig in kerstsfeer gehuld om zo deze gezellige dagen samen door te brengen. Met z'n tweetjes, het hele gezin of juist gezellig met vrienden? Boek nu deze 3-daagse Kerstaanbieding op de Veluwe.

Wanneer u de oprijlaan van het landgoed oprijdt begint het kerstsprookje. Sneeuw kunnen wij u niet garanderen, maar sfeer gelukkig wel. In stijl gedekte tafels, heerlijk dineren, passende muziek en onze gastvrije bediening zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens de kerstdagen. Neemt u het hele gezin mee? Uw kinderen zijn ook van harte welkom. Een speciaal kinderkerstmenu zorgt ervoor dat zij ook heerlijk mee kunnen genieten met een uitgebreid kerstdiner.

Kerst op het Loo - een prachtig stukje geschiedenis

Buiten op het voorplein kondigt een grote feestelijk verlichte kerstboom aan wat in het paleis is te zien. Met feestelijk gedekte tafels, kerstbomen, festoenen en guirlandes geeft het museum in de periode rond Kerstmis bezoekers een indruk van 300 jaar kerstfeest bij de Oranjes. Door het gehele paleis heen zijn kerstbomen in verschillende stijlen opgesteld. Op 1e kerstdag bieden wij u de mogelijkheid om zelf te genieten van Paleis 't Loo in kerstsfeer.

Het Kerstarrangement

Beleef met uw gehele familie een onvergetelijke kerst bij dit kasteel. Heerlijk ontspannen, samen zijn en genieten, dat is de missie van ons kerstarrangement. Wanneer u de oprijlaan van het landgoed oprijdt begint het kerstsprookje. Sneeuw kunnen wij u niet garanderen, maar sfeer gelukkig wel. In stijl gedekte tafels, heerlijk dineren, passende muziek en onze gastvrije bediening zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten.

Het 3-daags kerstarrangement is aankomst op zaterdag 24 december en vertrek op maandag 26 december 2017. 

24 december
Uw hotelkamer is beschikbaar vanaf 14.00 uur. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie diverse fiets- en wandelroutes. In de gezellige bar staat een kop koffie met iets lekkers voor u klaar.

Om 18:30 uur wordt u terug verwacht in het kasteel waar u in de watten wordt gelegd met een heerlijk 4-gangen diner, samengesteld door de chef kok. U overnacht in één van de hotelkamers en geniet de volgende morgen, vanaf 8 uur van een heerlijk ontbijtbuffet.

25 december
Na het ontbijt staat om ca. 10.15 uur de bus klaar die u naar het geheel in kerstsfeer gehulde Paleis ’t Loo brengt. Om 15.15 uur keert u weer terug richting het kasteel, waar u om ca. 16.00 uur arriveert. U kunt er ook voor kiezen om een dagje naar Wellness resort de Zwaluwhoeve te gaan.

Om 18.30 uur zal de 1e kerstdag in het teken staan van een culinair 6-gangen diner.

december
Na een goede nachtrust staat er voor u een lekker kopje koffie met een Kerststol klaar. Om 12.00 uur is er de traditionele kerstbrunch in het kasteel, aansluitend is er een vrij programma (wellicht een leuke winterwandeling over het Landgoed). Om 18.30 uur een heerlijk 5-gangen diner.  

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Aankomst bij Kasteel de EssenburghSfeervol genieten met kerstKasteel de EssenburghBar in Kasteel de Essenburghkamer aanbouwLoungeWinterse sferen bij het kasteel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Kasteel-hotel.nl

Genieten op de Veluwe

U bent er even lekker tussen uit. Het Kasteel, een locatie waar de sfeer van eeuwen geleden bewaard is gebleven. Omspoeld door de Hierdense beek en omringd door eeuwenoude bomen is het gelegen op een schitterend landgoed, te midden van bossen en weilanden, aan de rand van de Veluwe en de Randmeren.

Het kasteel-hotel

Het kasteel is gelegen op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. Zodra je de oprijlaan op rijd en de imponerende tuin binnenloopt, waant u zich in een andere wereld. Bij ons kunt u ontsnappen aan de alledaagse hectiek. De prachtige ligging, heerlijke gerechten, uitstekende comfort en gastvriendelijkheid zullen zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Overnachten

Slapen in een kasteel spreekt tot de verbeelding. Het kasteel beschikt over 6 unieke kasteelkamers.

Deze historische kamers zijn enorm sfeervol ingericht. Doordat de kasteelkamers geen televisie op de kamer hebben kunt u heerlijk tot rust komen. Elke kasteelkamer heeft een eigen douche op de gang. Deze douches bevinden zich vlakbij uw kamer en er liggen badjassen en slippers voor u klaar. De toiletten bevinden zich ook dicht bij uw kamer op de gang.

De aanbouwkamers bevinden zich in de aanbouw van het kasteel. In de aanbouw zijn 22 hotelkamers met eigen sanitair op de kamer. Tevens is hier een lift aanwezig.Deze kamers beschikken over eigen sanitair en televisie. Deze kamers kijken uit op de kasteelgracht of het landgoed.

De kamers in het bijgebouw de “Hoeve” zijn ruimer ingericht, maar bevinden zich tegenover de parkeerplaats van het kasteel. Uw kamer is alleen buitenom bereikbaar, maar u verblijft wel op het op het landgoed van het kasteel.

Ligging kasteel

Het kasteel is gelegen in het midden van het groene hart van Nederland, de Veluwe. Deze prachtige omgeving biedt uitstekende kansen voor een heerlijk verblijf. Geniet van de uitgestrekte weidevelden en bossen rondom het kasteel. Daarnaast ligt op ongeveer 5 kilometer afstand de stad Harderwijk. Deze eeuwenoude Hanzestad bezit een culturele erfenis en een bruisend centrum. Verder ligt het hotel ook in de nabijheid van diverse attracties zoals het Dolfinarium, Walibi Nederland en Wellnessresort De Zwaluwhoeve. Het landgoed van het kasteel zelf bestaat uit een prachtige tuin met doorkruisende gracht, allen omhuld in een kring van eeuwenoude bomen welke op zich al een verhaal vormen.

Parkeren bij het kasteel is geheel gratis. Wij beschikken over een privé-parkeerplaats, welke op 100 meter afstand van het kasteel ligt. Uiteraard is het geen enkel probleem om uw auto tijdelijk voor de deur te zetten om uw bagage alvast te deponeren bij de receptie. Hiernaast hebben wij 2 parkeerplaatsen voor mindervalide gasten. Deze bevinden zich direct rechts naast het kasteel. In de aanbouw van het kasteel is een lift aanwezig, die bereikbaar is met een rolstoel.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto