Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kerst Kerster Kerstst - 3-daags Arrangement in Brabant

Het gezellige Brabant; een ideale locatie om de kerstdagen door te brengen. U hoeft deze keer niet zelf uren in de keuken te staan, maar gewoon genieten van heerlijke diners die speciaal voor u zijn bereid. De feestdagen zijn er om te genieten & ontspannen. En hoe jij dat doet, kan je bij ons [..]

vanaf € 84,75 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er zijn 11 reviews gegeven. 8.4
Bowlen
Bowlen
Gym
Kerstarrangement
Kamer Grijs
Zwembad
Loopband
Club Family Room
Club Family Room
Club Room
Fitnesszaal
Fitness
Club Room
Fitness
Club Family Room
Club Room
Club Room
Kamer Grijs
Club Room
Club Room

Dit Kerst Arrangement in Brabant is inclusief:

  •  2 overnachtingen in BASE Room
  •  2x uitgebreid ontbijtbuffet
  •  2x kerstbuffet (om 17.00 of 19.30 uur)
  •  Gratis toegang tot alle sportfaciliteiten

Prijs: € 169,50 p.p op basis van een 2 persoonskamer BASE Room

Deze prijs is exclusief:

Kinderkortingen (maximaal 2 kinderen op de kamer bij 2 volbetalenden):

  •  Tot en met 3 jaar: € 4,50 p.n. inclusief bedje
  •  4-11 jaar: 50% korting
  •  Toeslag familiekamer is € 50.00 per nacht.

De prijs van dit Kerst Arrangement in Brabant is geldig met aankomst op 24 of 25 december 2018.

Kerst in het gezellige Brabant

Wij zijn gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk verblijf. De feestdagen staan voor een combinatie van heerlijk eten en ontspannen in een bijzondere kerstambiance.

Dit hotel is dan wel het sportiefste hotel van Nederland, maar met de feestdagen gaat het toch echt 100% om genieten! Hoe jij je laat gaan met Kerst, mag je helemaal zelf weten. Schuif je lekker makkelijk aan bij het kerstbuffet? Of ga je helemaal los op de bowlingbaan, om vervolgens zelf je maaltijd te bereiden in het grillrestaurant?

Het Sportiefste hotel van Nederland

Wij hebben vier overnachtingsarrangementen rond de feestdagen voor je samengesteld, waar genieten de hoofdrol speelt. Vol entertainment. Elk arrangement heeft bovendien een sportief tintje - tenminste - als jij dat wilt. Want bij ieder arrangement heb je sowieso gratis toegang tot alle sportfaciliteiten van HUP.

De kamers - Heerlijk overnachten in Brabant

Het afgelopen jaar hebben de kamers bij ons hotel een grondige make-over ondergaan. Het design van de kamers heeft het misschien al een beetje verraden. Wij mogen ons met recht het sportiefste hotel van Nederland noemen. Iets wat sterk terug zal komen in onze nieuwe publieke ruimtes.

Base Room
Sporten, spelen en snurken op 32 M²
Je slaapt in een tweepersoonsbed of twee losse bedden
Relaxen in chillzone

Club Room
Sporten, spelen en snurken op 32 M²
Je slaapt in een tweepersoonsbed of twee losse bedden top-floor
Je gebruikt gratis een badjas en slippers
Je zet een kopje nespresso
Gratis fles water

Club Family
Sporten, spelen en snurken op 38 M²
Je slaapt in een tweepersoonsbed, stapelbed of geheim bed
Kinderen apart slapen in hightech
Relaxen in chillzone

Club XXL
Sporten, spelen en snurken op 64 M²
Je slaapt op een hemels kingsize bed Of in een compacte vierpersoonsbeddenflat
Ingerichte keuken
Tweede toilet

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

BowlenGymKerstarrangementKamer GrijsZwembadLoopbandClub Family RoomClub Family RoomClub RoomFitnesszaalFitnessClub RoomFitnessClub Family RoomClub RoomClub RoomKamer GrijsClub RoomClub Room
8.4/10
beoordeling
8.4 op 10
Beoordeling gebaseerd op 11 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
8.5
Prijs / kwaliteit
8.8
Service
8.0
Activiteiten
8.8
Accommodatie
8.5
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
elisa hanff
gebruiker Aanbevolen
03-01-2018 15:04

geweldige dagen met de kerst door gebracht in hotel de Brug in Mierlo. grote sauna en sportactiviteit en voor de kinderen was er een grote hal vol springkussens. wij hebben de omgeving verkent door daar te wandelen op de heide en omgeving van mierlo.

gebruiker 8
Josiane Mellaerts
67 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
03-01-2017 19:37

Wij hadden een 3 daags kerstarrangement. Zeer leuke activiteiten voor kinderen. Klantvriendelijk, kindvriendelijk en behulpzaam personeel. Het kerstbuffet op kerstavond was van mindere kwaliteit en nogal chaotisch opgesteld. Buffet op kerstdag zelf was zeer lekker en overzichtelijk. Het ontbijt was telkens in orde. Kortom al bij al een aangenaam verblijf met de familie.

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
gebruiker 8
Jeannie Arendsen Raedt
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-12-2016 17:42

Mooie kamer goed ontbijt heerlijke sauna en massage Goed verzorgt diner dansant en de muziek vriendelijk personeel

gebruiker 8
Malgorzata Lukasik
34 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
29-12-2015 13:56

arrengement was goed en voorzag in een goede kerst!

  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Maurits Vreuls
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
31-12-2014 12:08

Goede service vriendelijk en behulpzaam personeel

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
30-12-2014 09:47

Alles dik in orde! Heel erg tevreden!

gebruiker 9
werner van acker
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-12-2014 09:23

Wij hebben gekregen wat wij er van verwacht hadden. Tof,voor herhaling vatbaar.

gebruiker 8
H.W. v/d Linde
75 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
03-01-2014 07:29

het arrangement was goed,maar in mijn optiek was het 5 gangen diner veel te lang van 4,5 uur waar van ik en nog 80% van de gasten het dessert niet hebben gebruikt.(te weinig personeel ???????? ) het eten was prima en de bediening was uitstekend voor mij geen vijf gangen meer.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 9
Leo en Netty Vos
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
02-01-2014 16:38

Het arrangement vonden we geweldig, leuke sfeer, vooral de live muziek op beide avonden was fantastisch,we hebben genoten... Van de omgeving hebben we weinig gezien,het weer was er niet naar! Het personeel was heel vriendelijk, en het eten voortreffelijk!!! Voor herhaling vatbaar!!!Maar dan graag dat het kinderparadijs dan ook open is zodat we onze kleinkinderen mee kunnen nemen zodat ze ook wat te doen hebben! groeten ,Leo en Netty Vos.

  • 7.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 7.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 9
lia van der Kraay
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
30-12-2013 13:41

alles was fantastisch.1 ding viel tegen dat was 1e kerstdag het kerstdiner. wij waren met 2 kinderen die vonden het eten niets. hebben dit aan de bedrijfsleider doorgegeven en kregen direct patat met appelmoes. goede service.

gebruiker 8
P Stevens
gebruiker Aanbevolen
29-12-2010 10:55

Keurige kamers en gewoon een leuk arrangement eten prima verzorgd. Wij hebben het naar ons zin gehad en bevelen het ook andere aan.

Over Onze partner

Gastvrij Brabant in een Uniek hotel

In het gastvrije Brabant ligt het unieke hotel. Hét hotel in Europa dat beschikt over het grootste leisure center. Gesitueerd in het landelijke Mierlo tussen De Peel en de Strabrechtse Heide. En met de gezellige winkelsteden Eindhoven en Helmond op steenworp afstand, hoeft u zich hier geen moment te vervelen!

Kamers

U zult zich ongetwijfeld op uw gemak voelen in de prettige en stijlvolle kamers. U kunt rekenen op een zeer persoonlijke en professionele service. Het hotel heeft 149 kamers. Alle kamers beschikken over 4-sterren faciliteiten. Naast de standaard Deluxe kamers, bieden wij u ook Familiekamers, Executive kamers en Suites.

Deluxe kamer
De kamers hebben 2 eenpersoonsbedden en daar kan er in een handomdraai 1 bij worden geplaatst. Er is een badkamer met bad/douche, koffie en thee faciliteit en tv.

Executive kamer
Deze kamer beschikt over een kingsize bed, airconditioning, badkamer met bad/douche, electronische kluis, meervoudige telecommunicatie , TV, föhn, broekenpers, koffie- en theefaciliteiten, badjas en slippers, flesje Water, magazines (Nederlands).

Familie kamer
Een ruime kamer met 1 queensize bed en een stapelbed (tussenwand, niet afsluitbaar), zithoek, badkamer met douche/bad, elektronische kluis, meeervoudige telecommunicatie, TV, föhn, broekenpers, koffie- en theefaciliteiten, ruim bureau.

Suite
Deze kamer beschikt over 2 Queensize bedden, aparte leefruimte, badkamer met bad/douche, electronische kluis, meervoudige telecommunicatie, TV, föhn, broekenpers, koffie- en theefaciliteiten, badjas en slippers, flesje Water, magazines (Nederlands) en ruim bureau.

Faciliteiten

Het hotel is een gastvrij 4-sterren hotel in het Brabantse Mierlo. Het is gelegen tussen de natuurgebieden de Peel en de Strabrechtse Heide. Het geheel rookvrije hotel wordt gekenmerkt door gastvrijheid, comfort en een speciale aandacht voor sport en ontspanning.

Het hotel beschikt namelijk over De Brug Active, het grootste Sports & Health Centre van Europa. Hier kunnen allerlei sportieve activiteiten ondernomen worden, zoals squash, spinning, cardio-training en golf. Ook kunnen gasten gebruikmaken van de diverse sauna's en het Romeinse zwembad met whirlpool. Behalve de bowlingbaan en behandelingen in het beautycenter zijn alle faciliteiten gratis te gebruiken. Badkleding in de sauna’s is niet toegestaan. Badkleding is in het zwembad verplicht, behalve op de sauna-avonden (woensdag- en vrijdagavond), dan is badkleding niet toegestaan.

Omgeving

Het hotel te Mierlo bevindt zich in een groen gebied tussen Mierlo en Helmond, in de provincie Noord-Brabant. In de omgeving vindt u veel verschillende natuurgebieden, zoals de Strabrechtse Heide, één van de grootste overgebleven aaneengesloten heidegebieden. De stad Eindhoven ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Mierlo en is een bezoek meer dan waard. Ook een bezichtiging van Kasteel Helmond, dat nu als museum dienst doet, is voor cultuurliefhebbers zeer interessant.

" Wij hadden een 3 daags kerstarrangement. Zeer leuke activiteiten voor kinderen. Klantvriendelijk, kindvriendelijk en behulpzaam personeel. Het kerstbuffet op kerstavond was van mindere kwaliteit en nogal chaotisch opgesteld. Buffet op kerstdag zelf was zeer lekker en overzichtelijk. Het ontbijt was telkens in orde. Kortom al bij al een aangenaam [..] "

Anoniem 03-01-2017 19:37

foto