Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Feestdag arrangement - Vier de feestdagen in Giethoorn

Onbezorgd genieten van de feestdagen. Of het nu Pasen, Pinksteren of Kerst is. In Giethoorn boekt u u een gezellig familliearrangement om met de feestdagen door te brengen.

vanaf € 49,50 p.p.
Gezelligheid in ons Restaurant
Gezelligheid in ons Restaurant
Genieten op ons terras in Giethoorn
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
rondvaartboot in Giethoorn
Gezelligheid in ons restaurant

Dit arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met cocktail en hapje
  •  Rondvaart (indien nodig verwarmd)
  •  4-gangen Keuzediner

Prijs: € 49,50 p.p. vanaf 12 jaar en € 26,50 p.p. voor 3 t/m 11 jaar.
Dit arrangement is mogelijk vanaf 2 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tijdens de diverse feestdagen in 2019.

Vier de feestdagen in Giethoorn

Onbezorgd genieten tijdens Kerst (alleen 1e kerstdag), Pasen of Pinksteren? Een gezellig samen zijn in een rustieke sfeer eventueel gecombineerd met één van de diverse activiteiten die mogelijk zijn? Dan is onderstaand arrangement misschien een prima suggestie. In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt ons gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor.

Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen. Het restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het programma

15.15 uur
Uw arrangement begint met een ontvangst met een cocktail met een hapje op onze rondvaartboot, waarna u onder begeleiding van onze schipper/gids wordt rondgevaren door Giethoorn en omgeving.

16.30 uur
Borreluurtje (exclusief)

18.00 uur
Een heerlijk 4-gangen keuze diner waarbij de keuken u mee neemt op een culinaire ontdekkingsreis.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Gezelligheid in ons RestaurantGenieten op ons terras in GiethoornGezellig dagje uit in GiethoornOns Restaurant in GiethoornBootje varen door GiethoornBootje varen door Giethoornrondvaartboot in GiethoornGezelligheid in ons restaurant

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto