Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Culinair Kerstdiner - Gezellig Giethoorn

Kerst is de periode van gezellig samen zijn, maar zeker ook van culinair genieten. Voor beide zaken bent u ons in Giethoorn aan het juiste adres.

vanaf € 49,50 p.p.
kerstbrunch
kerstbrunch
Winter in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Schaatsen in Giethoorn
Schaatsen in Giethoorn
Winter in Giethoorn
In de winter rondvaren in Giethoorn

bij dit Culinaire kerstarrangement is inbegrepen:

  •  Kerstdiner
  •  Welkomstcocktail
  •  Rondvaart

Prijs: € 49,50 p.p.
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 26,50 p.p.
Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
Al te boeken vanaf 2 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig op 25 december 2018

Culinair genieten in Giethoorn op 1e kerstdag

Wilt u de Kerst doorbrengen op een sfeervolle plek? Denk dan eens aan het Venetië van het Noorden, Giethoorn. Wij zorgen voor een smakelijke invulling, waarbij u eventueel ook varend of wandelend kunt genieten van dit prachtige waterdorp.

Sfeervolle locatie

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Programma Culinaire kerst

15.00 uur: Ontvangst met Welkomstcocktail
15.30 uur: Rondvaart
16.30 uur: Borrelen (exclusief) en hapjes van het huis
17.00 uur: Kerstdiner 4-gangen A la Carte

Indien er door ijsvorming niet gevaren kan worden zal de rondvaart vervangen worden door een winterwandeling.

Tijden zijn in overleg aan te passen.
Onze vaste rondvaarttijden zijn:
13.00 uur, 14.15 uur en 15.30 uur

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

kerstbrunchWinter in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantSchaatsen in GiethoornSchaatsen in GiethoornWinter in GiethoornIn de winter rondvaren in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto