Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Culinair vriendinnenuitje - Kookworkshop Tapas Nuovo Mundo in de Achterhoek

In onze professionele kookstudio kookt u een compleet 3-gangen tapasdiner. Uiteraard gaat u na de bereiding ook smullen van al dit lekkers!

vanaf € 32,50 p.p.
Kookworkshop
Kookworkshop
High Tea
Buffet
Restaurant

Bij deze kookworkshop is inbegrepen

 •  Ontvangst met een welkomstdrankje en amuse
 •  Schorten (bruikleen)
 •  3 gangen tapas menu met recepturen
 •  Professionele begeleiding

Prijs: € 32,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen

Tijdsduur: 3 uur

De overige drankjes worden op basis van de bestelling op de rekening geboekt. 

De kookworkshop kan aangevraagd worden op doordeweekse dagen/avonden en voor de zaterdagmiddag. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Kookworkshop Tapas Nuovo Mundo

In onze professionele kookstudio kookt u een compleet 3-gangen tapasdiner. Gezellig samen met vriendinnen (of familie / vrienden) kookt u een heerlijk diner! Onder begeleiding van één van onze koks maakt u diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Afhankelijk van het aantal personen wordt u in verschillende groepen verdeeld. 

U leert elkaar eens op een heel andere wijze kennen doordat u uw culinaire prestaties met elkaar deelt tijdens het koken en tijdens het diner!

Programma

Wij ontvangen u met een welkomstdrankje en een amuse, waarna onze uitleg volgt over de kookworkshop. De ingredienten worden klaargezet en u maakt met onze recepturen en uw finesse deze tapasgerechten. 

Wij dekken de tafel voor u en uw vriendinnen en u serveert zelf de door u gemaakte gerechten aan uw gezelschap met uitleg over de bereidingswijze.

U bereidt onder andere:

 •  Gazpacho
 •  Bruchetta's
 •  Empanadias (bladerdeeg met pittig gehakt)
 •  Duivelse kipkluifjes
 •  Patatas bravas met aioli

Uiteraard zorgen wij voor de schorten!

De drankjes worden op basis van de bestelling berekend. 

Uitbreidingsmogelijkheden

Eventueel kunt u de kookworkshop ook nog uitbreiden met activiteiten die u voor of na de workshop kunt doen.

U kunt hierbij denken aan:

 •  Bowlen
 •  Lasergamen
 •  Kloostschieten
 •  Raften
 •  GPS tocht
 •  etc.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

KookworkshopHigh TeaBuffetRestaurant

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Dagje uit of iets te vieren?

Een dagje uit met het hele gezin, familie of vrienden? Kom en ontdek deze veelzijdige locatie met maar liefst 25.000m2 aan entertainment. De sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO ligt in Eibergen. Zowel binnen als buiten zijn er volop activiteiten en plezier voor alle leeftijden. Wat dacht u van bowlen, lasergamen, binnen- en buitenspeeltuinen en een snoezelruimte.Om iets te vieren bieden wij vele aantrekkelijke arrangementen en bent u hier helemaal aan het juiste adres voor jong en oud.

25.000m² Belevingspark binnen en buiten

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen.

Je ervaart bij ons binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning.

Eindeloos plezier voor jong én oud: (disco)bowling, 400m2 lasergamejungle, snoezelruimte, uitdagende klimstructuren, ruim 10.000 liter zoutwateraquaria, 'natuurlijk spelen', houten speel- en klimtoestellen, beachvolleybalveld en bowls (jeu de boules).

In onze mini ZOO voert het belevingspad je langs onder andere ara's, wasberen, wallaby's, rendieren, stekelvarkens, alpaca's, nandoe's, prairiehondjes, baardagamen en bijzondere watervogels.

Durf je een ritje op één van onze ezels aan?

Geniet daarnaast in ons restaurant of op ons terras van onze uitgebreide dranken- en menukaarten.

Heerlijk en gezellig uit eten in ons restaurant of op ons terras!

Het restaurant van Hof van Eckberge biedt volop mogelijkheden én een enorme keuze uit diverse menukaarten.
In welke samenstelling of aantal personen je ons restaurant ook bezoekt, voor alle gasten hebben wij een passend aanbod.

Geniet van een uitgebreid à la carte menu, onze plateservice, ambachtelijk bereide pannenkoeken of kindergerechten. Wil je eens iets bijzonders? Kies dan bijvoorbeeld een High Tea of Proeverij. Daarnaast hebben wij een uitgebreid all-inclusive brunch-, all-inclusive dinerbuffet- of all-inclusive barbecue arrangement. Liever een compleet verzorgd groepsarrangement of culinair maatwerk? Wij verzorgen het graag voor jou!

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekt terras van ruim 500m² waarbij onze bedieningsmedewerkers je serveren vanuit onze buitenbar. Alle menukaarten worden óók buiten geserveerd en het barbecue arrangement is erg in trek bij onze gasten. We schuiven zo de barbecue bij je aan tafel (op reservering).

Arrangementen en activiteiten

Vanwege de vele mogelijkheden binnen en buiten hebben wij een ruime keuze uit verschillende arrangementen, welke uitermate geschikt zijnvoor bijvoorbeeld je familiedag, buurtuitje, vriendendag, teamuitje of welke groepsbijeenkomst dan ook! De arrangementen (voor elk budget) bestaan uit een combinatie van entree, eten en drinken die gecombineerd kunnen worden met diverse activiteiten, zowel binnen als buiten.

Zin in een sportieve activiteit? Ga dan de strijd met elkaar aan in onze lasergamejungle of op onze bowlingbaan. En wat denk je van kanoën, boogschieten, klootschieten, steppen, raften of een spannend spel sterrenslag? Het is allemaal mogelijk. Trap de dag rustig af met een kopje koffie en begin vervolgens aan de activiteit. Na de activiteit keer je terug om weer even lekker te relaxen en van een hapje en drankje te genieten.

Liever een rustige activiteit? Ontdek de mooie omgeving per fiets of GPS tocht. Uiteraard is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto