Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendendag in Giethoorn - Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af

Hebben jullie een gevarieerde vriendengroep? Wil de een juist een actieve dag en de ander een rustige dag? Met dit arrangement combineer je ontspanning met inspanning er is er dus voor ieder wat wils. Ontdek Giethoorn per rondvaartboot, Punter en ga gezellig samen Picknicken.

vanaf € 32,- p.p.
Er zijn 7 reviews gegeven. 8.9
Vriendendag
Vriendendag
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Heerlijk op het water genieten
Genieten bij ons Giethoorn restaurant
Punteren in Giethoorn
Culinair genieten met de hele familie
Terrasje pakken in Giethoorn
Giethoorn Het Venetie van het Noorden

Deze Vriendendag in Giethoorn is inclusief:

  •  Koffie/thee met gebak
  •  Rondvaart naar de punters
  •  Huur punters en route kaart
  •  Gieters drankje
  •  Picknick

Groepen 5-20 personen
€ 34,50 p.p. 12 jaar en ouder
€ 32,00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Prijs groepen > 20 personen:
€ 32,00 p.p. 12 jaar en ouder
€ 29,50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Uitbreidingsmogelijkheden:

- Aansluitend een Plate à € 14 p.p.
- Aansluitend een uitgebreide barbecue à € 22,50 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 10 personen)

Tijden van het voorbeeld programma zijn in overleg aan te passen.

De prijs van deze vriendendag in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendendag in Giethoorn

Hebben jullie een gevarieerde vriendengroep? Wil de een juist een actieve dag en de ander een rustige dag? Met dit arrangement combineer je ontspanning met inspanning er is er dus voor ieder wat wils. Ontdek Giethoorn per rondvaartboot, Punter en ga gezellig samen Picknicken.

Programma voor een leuk dagje uit:

11:00 uur
Ontvangst in Giethoorn met koffie/thee en appelgebak met slagroom.

11:45 uur
Nog even ontspannen want de rondvaartboot brengt u met een mooie tocht in ongeveer 45 minuten naar de Punters.

12:30 uur
Puntertocht - In de punters nemen jullie plaats met ca. 5-6 personen en varen jullie op traditionele manier zelf terug. Jullie krijgen een vaarroute mee,

die langs de mooiste plekjes in Giethoorn gaat. De route duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van jullie puntertechniek. Onderweg kan er ook gestopt worden voor het nuttigen van de heerlijke picknick.

Ca. 15.00 uur

U levert de punters in bij punterbedrijf Broer en sluit daar af met een Gieters drankje

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

VriendendagMet de rondvaartboot Giethoorn verkennenHeerlijk op het water genietenGenieten bij ons Giethoorn restaurantPunteren in GiethoornCulinair genieten met de hele familieTerrasje pakken in GiethoornGiethoorn Het Venetie van het Noorden
8.9/10
beoordeling
8.9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 7 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
Ineke Oome
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:26

Wij hebben ontzettend genoten van ons dagje uit,dat door jullie meer dan goed was georganiseerd.Alles liep op rolletjes.Dank jyllie nogmaals voor jullie inzet. Bert-Ineke-Jan-Anja.

gebruiker 8
M. van de Beek
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:24

Erg leuk, Goed geregeld! schattige huisjes en boetiekjes, mooie omgeving!

gebruiker 9
I Westerkamp
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:23

De hele familie was erg te spreken over het restaurant. Het personeel was ontzettend vriendelijk en niets was teveel. Zelfs toen het toetje niet helemaal goed was gelukt, kreeg de hele familie een kopje koffie van het huis. Geweldig!

gebruiker 9
Mevr. Verkaik
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:23

Het was echt super gezellig, heel hartelijk ontvangen met koffie en appeltaart, voor degene die dit niet lusten was voor iets anders gezorg, geweldig. Stuk rondvaart gehad met een hele gezellige schipper en daarna over gestapt op de punters, echt gelachen, wat een lol hebben we gehad en wat een geluk hebben we gehad met het weer. Heerlijk gevaren in een prachtige omgeving en Giethoorn was ook echt gezellig, iedereen was aardig en gezellig. Leuke terrasjes. Als afsluiter een geweldig buffet gehad, nogmaals bedankt Gert. Echt goed verzorgd. Als je iets leuks wilt doen met meerdere is dit echt een aanrader. Echt super leuk.

gebruiker 8
Wendy Hoogenboom
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:22

We hebben een heerlijke, gezellige dag gehad. Alles was prima geregeld en ook het weer werkte mee. Een leuk uitje waar je ontspannen kunt inspannen.

gebruiker 10
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:21

Met moeder & zus ontspannen en inspannen gedaan. Ontvangen met een heerlijke appeltaart door vriendelijk personeel. Eert een rondvaart van een uur, waarbij we veel informatie kregen van de schipper. Toen ruim 2 uur gepuntert, inspannend maar super leuk om te doen. We hebben een heel ruim gevulde picknick zak mee gekregren. Kortom top van begin tot einde aanrader!

gebruiker 8
Hans Roeters
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:21

Alles perfect geregeld, complimenten. Eten was erg goed, professioneel, mooie presentatie.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Met moeder & zus ontspannen en inspannen gedaan. Ontvangen met een heerlijke appeltaart door vriendelijk personeel. Eert een rondvaart van een uur, waarbij we veel informatie kregen van de schipper. Toen ruim 2 uur gepuntert, inspannend maar super leuk om te doen. We hebben een heel ruim gevulde picknick zak mee gekregren. Kortom top van begin tot [..] "

Anoniem 13-02-2018 16:21

Meer leuke uitjes

foto