Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje super gezellig uit met het FUN CASE groepsarrangement

Een actief super gezellig dagje uit met de hele familie of een groep vrienden.Onbeperkt smullen in een gezellige boerenhofstede, beleeft u hier een super compleet uitje.

vanaf € 38,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Bij dit super gezellige dagje uit is inbegrepen:

  •  Ontvangst kopje koffie met een gezelligheidskoek
  •  1,5 uur GEZELLIGE ACTIVITEITEN zoals levendtafelvoetbal, skilattenrace, skippy- funslang, vliegend tapijt, loopmat, spijkerslaan en de kruiwagenrace
  •  Kop soep met stokbrood
  •  Daarna met zijn allen overheerlijk genieten van de hutselpannen, lekker zelf je vlees en groente bereiden, ONBEPERKT SMULLEN is hierbij ons motto.
  •  Een overheerlijke ijscoupe na
  •  Gratis fantastisch kinderparadijs Binkie
  •  We sluiten dit SUPER COMPLETE gezellige arrangement af met koffie en een bonbon
Prijs: € 38,50 p.p.
Tijdsduur: ongeveer 4,5 uur
Minimaal 20 personen, kleinere groepen in overleg.
Drankjes zijn op basis van nacalculatie of op afkoop mogelijk.
Eventueel extra bij te boeken tegen meerprijs, de Bungyrunbaan en quadrijden.

De prijs van dit dagje uit is geldig tot en met 31 december 2018.
Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Dagje uit in Doesburg met familie en vrienden

Een actief en gezellig dagje uit met de hele familie of een groep vrienden. Onbeperkt smullen in boerenhofstede, met het gratis speelparadijs een zeer compleet uitje

FUN CASE groepsarrangement

Het dagje uit Fun Case is een activiteitenprogramma van ongeveer 4,5 uur. Met uw groep gaat u verschillende activiteiten ondernemen zoals levendtafelvoetbal, skilattenrace, skippy- funslang, vliegend tapijt, loopmat, spijkerslaan en de kruiwagenrace. Dat wordt lachen, gieren, brullen. U beleeft samen hilarische momenten.

Uw familiedag of vriendenuitje in de mosterdstad Doesburg

De gerestaureerde boerenhofstede gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel. Iets noordelijk van de mosterdstad Doesburg en ongeveer 2 kilometer van het kleinste stadje van Nederland; Bronkhorst. Onze boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Dit zorgt voor een knusse, gezellige en warme sfeer. Zelfs de inpandige originele waterput uit 1650.

Ook beschikt deboerenhofstede over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden, quadrijden, verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Eerst even kijken en praten met de ondernemers ? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak waarbij Willie of Mark u graag te woord staat en overal antwoord op geven ( Bij het aanvraagformulier bij opmerkingen aangeven dat u een afspraak wilt )
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.
Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto