Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop Drone Vliegen met hindernisparcours - Groepsuitje in Gelderland

Het origineelste, gaafste en leukste uitje van het moment! Workshop Drone Vliegen is de hype die je moet ervaren met collega’s, vrienden of familie!

vanaf € 54,50 p.p.
drone
drone
Catering
Ham
Boerenhoeve
Eten
Boerenhoeve
Catering

Bij deze Drone workshop in Gelderland is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie en iets lekkers
  •  Drone vliegen
  •  Kop soep met stokbrood
  •  Hutselpannen of Smikkelpan
  •  Dronken sultan
  •  Koffie met bonbon

Prijs: € 54,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen.

Minder personen in overleg.
Drankjes zijn op nacalculatie of op afkoop.
Tijdsduur: 4,5 uur

De prijs van deze Drone workshop in Geldelrand is geldig tot 31 december 2018.

Drone Workshop

Drone vliegen is de rage van dit moment en iets wat je gedaan moet hebben. Drones zijn al bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Verschillende organisaties zoals politie en brandweer maken er veelvuldig gebruik van. Maar ook particulier is Drone vliegen erg populair. Maak leuke filmpjes en foto’s vanuit de lucht en leer vliegen als echte dronepiloot!

Programma

Ontvangst
Ontvangst met een kopje koffie met iets lekkers

Drone Workshop
We starten met een ontspannen ontvangst. Hierna worden de instructies en veiligheidsregels doorgenomen. In team verband leer je de basisvaardigheden hoe je moet vliegen met een drone. Als iedereen behendigheidsniveau PRO heeft gehaald gaan we een gaaf hindernisparcours vliegen: Let the games begin! 

Één voor één ga je strijden voor punten voor je team. Het wordt een heuse strijd. Vlieg onder bogen door, door opblaasbare objecten, langs opblaasbare palen en land weer op de landingsplek! Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de beste dronepiloot van de dag? Een supergaaf en uniek uitje die je gedaan moet hebben! Ook maken we een leuke film van de dag van de beelden die jullie gemaakt hebben met de drone. Hilarisch om terug te kijken. 

Lekker eten
Een heerlijk buffet bestaande uit:

  •  Kop soep met stokbrood
  •  Hutselpannen (lekker zelf je vlees en groenten bereiden) OF de Smikkelpan (met heel veel lekkernijen vlees en visgerechten)
  •  Een overheerlijke Dronken sultan

Afsluiting
We sluiten dit gezellige arrangement af met koffie en een bonbon.

Veelzijdige locatie in Gelderland

Voor elk feest - groot of klein. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Deze gerestaureerde boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig. Bij ons schijnt altijd de zon!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

droneCateringHamBoerenhoeveEtenBoerenhoeveCatering

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto