Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendendag op de Veluwe - Een schot in de roos met een Culinaire High Beer Dinner

Dit is een vriendendag voor échte mannen. Neem het op tegen je vrienden in het schiettoernooi en tijdens de workshop bijlwerpen. Wie is de beste jager van allemaal?

vanaf € 73,- p.p.
Schieten
Schieten
Polysport
pistoolschieten
Polysport

Dit arrangement is inclusief:

  •  Koffie bij ontvangst
  •  Workshop bijlwerpen
  •  Schiettoernooi (Handboog, kruisboog en luchtdrukpistool)
  •  Prijsuitreiking
  •  High Beer Dinner arrangement (5 verschillende soorten bier en bijpassende gerechten)

Prijs: € 73,00 p.p.
Vanaf minimaal 10 personen. Minder personen in overleg.

Uitbreidingsmogelijkheden

  •  Pubquiz: € 125,00
  •  Minute to win it spelen: € 125,00
  •  Dart toernooi: € 50,00
  •  Langlaufpleziercircuit € 24,50 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Het programma

Dit is een vriendendag voor échte mannen. Neem het op tegen je vrienden in het schiettoernooi en tijdens de workshop bijlwerpen. Geniet daarna van een uitgebreide culinair High Beer arrangement. Je geniet dan van verschillende soorten bier met bijpassende gerechten.

Programma

14.00 Ontvangst met koffie
14.30 Workshop bijlwerpen en Schiettoernooi (Handboog, kruisboog en luchtdrukpistool)
17.00 Borrelen (exclusief) en prijsuitreiking
18.00 High Beer Diner arrangement (5 verschillende soorten bier en bijpassende gerechten)
20.30 Einde

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

SchietenPolysportpistoolschietenPolysport

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto