Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Nostalgische scootertocht op Retro scooters - Beleef een dagje Brabant

Beleef een dagje Brabant zoals u die nog niet kent. De scootertocht langs de Oisterwijkse bossen, Scootertocht de Loonse en Drunense duinen, Scootertocht de De Biesbosch, Breda, de oude binnenstad van Den Bosch, kortom teveel om op te noemen.

vanaf € 29,50 p.p.
scooterhuur_brabant
scooterhuur_brabant
Scootertocht_brabant
scooterverhuurbrabant_scooters
scooterverhuurbrabant_retroscooters

Bij deze Nostalgische scootertocht is inbegrepen:

  •  Huur Scooter
  •  W.A verzekering
  •  Vertrek Loon op Zand

Prijzen:
Periode maandag-vrijdag
Dagdeel 9.00-13.00      € 29.50 per scooter
Dagdeel 13.00- 17.00   € 29.50 per scooter
Dagdeel 9.00 -17.00     € 39.50 per scooter
Dagdeel 9.00 - 21.00    € 44.00 perscooter 

Weekend en feestdagen
Dagdeel 10.00 -17.00  € 39.50 per scooter
Dagdeel 10.00 - 21.00  € 44,00 per scooter
Afwijkende tijden in overleg

De prijs van deze scootertocht is geldig tot 31 december 2018.

Nostalgische scootertocht op Retro scooters - Beleef een dagje Brabant

Beleef een dagje Brabant zoals u die nog niet kent. De scootertocht langs de Oisterwijkse bossen, Scootertocht de Loonse en Drunense duinen, Scootertocht de De Biesbosch, Breda, de oude binnenstad van Den Bosch, kortom teveel om op te noemen.

Bezoek het authentieke Heusden of Woudrichem. Wij laten u Noord-Brabant proeven en beleven op nostalgische verhuurscooters.

 

3-tal scootetochten

Scootertocht: Rondje rond de duinen

Scootertocht: De maas en de Duinen

Scootertocht: Rondje Oisterwijk

Deze scootertochten liggen gratis voor u klaar en vertellen u leuke bijzonderheden over de omgeving. De routes zijn zo uitgezet dat u langs vele terassen en bezienswaardigeheden komt, via rustige toegangswegen.

Eenvoud door nostalgie, scooterverhuur Retro scooters

Onze nostalgische retro scooters zijn van alle moderne gemakken voorzien zoals ABS, licht metalen ster velgen tot zelfs een alarm met op afstand bedienbare starter. Uiteraard voorzien van knipperlichten, verlichting in meerdere standen, een opbergvak onder het zadel en een sissybar en bagagerek.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

scooterhuur_brabantScootertocht_brabantscooterverhuurbrabant_scootersscooterverhuurbrabant_retroscooters

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Over scooterverhuur..

Scooterverhuur.eu organiseert scootertochten en verzorgd bedrijfspresentaties. Een combinatie met sloepvaren en scooterrijden is mogelijk vanaf onze eigen locatie in Loon op Zand. Desgewenst verzorgen wij samen met onze partners ook de catering onderweg.

Faciliteiten

Onze nostalgische retro scooters zijn van alle moderne gemakken voorzien zoals ABS, licht metalen velgen tot zelfs een alarm met op afstand bedienbare starter. Uiteraard ook voorzien van knipperlichten en verlichting in meerdere standen, een opbergvak onder het zadel en een sissybar en bagagerek. Tevens kan de scooter uitstekend gebruikt wordenvoor promotionele doeleinden en activiteiten. De scooter kan voorzien worden van uw bedrijfsgegevens en logo.

Scooters nodig voor een evenement, dagtocht, bruiloft, commercial, filmopname of gewoon voor prive gebruik, maar geen tijd om de scooter op te halen? Wij bezorgen op locatie, vraag een offerte aan op

Ligging

Culinaire hoogstandjes op of aan de Brabantse wegen. Onze partners verzorgen uw culinaire arrangementen in een Brabantse ambiance. De Hollandse meesters van welleer komen tot leven en schilderen voor u een onvergetelijke dag. Het is daarom "Brabants genoegen" dit voor u te mogen organiseren. Een ding hebben we helaas niet in de hand en dat is het Hollandse weer.

Omgeving

Onze scooterroutes zijn uitgezet in de omgeving van o.a. de Loonse en Drunense duinen, Oisterwijk, Land van Althena en richting Breda.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto