Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2-daags ALL-IN Vriendenweekend - Vissen naar forellen en het lekkerste biertje

Organiseer jij dit jaar het vriendenweekend voor de groep? Kijk dan niet verder, want dit ALL-IN vriendenweekend omvat ook écht alles. In 2 dagen vissen op forellen, met de tandem door de Achterhoek, Rondje Speciaalbier langs meerdere cafe's, BBQ, lunch, ontbijt, noem maar op.

vanaf € 155,70 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Chalet
Chalet
Chalet
gps
Polysport
Polysport

Dit 2-daags ALL-IN Vriendenweekend arrangement is inclusief:

 •  Lunch met diverse broodjes
 •  Tandemhuur en GPS begeleiding tijdens tocht
 •  Rondleiding & bierproeverij in Brouwerij Rodenburg (minimale deelname 10 personen anders vast bedrag t/m 10 personen € 135)
 •  Huur materialen voor vissen in de forelvisvijvers
 •  Luxe BBQ
 •  1 Overnachting in Finse Chalets
 •  1x Luxe ontbijt met roerei en spek

Prijs: € 155,70 p.p. op basis van een 3-persoonskamer.

In de periode april t/m september gedt er een minimaal verblijf van 2 nachten in de weekenden.
De prijs inclusief een extra overnachting en ontbijt is: € 198.20 p.p.

In de periode oktober t/m maart en op door de weekse dagen mag het arrangement op basis van 1 nacht wroden geboekt.


Toeslagen:

 •  € 4,50 p.p. bij overnachting op basis van een 2-persoonskamer.
 •  € 10,00 p.p. bij overnachting op een zaterdag.
 •  € 1,50 p.p.p.n. toeristenbelasting

Uitbreidingsmogelijkheden

 •  Pubquiz: € 125,00
 •  Minute to win it spelen: € 125,00
 •  Dart toernooi: € 50,00
 •  Stappen in Arnhem: op eigen kosten en gelegenheid
 •  High beer diner arrangement: € 37,50 p.p.
 •  Workshop Bijlwerpen € 24,50 p.p.
 •  Langlaufpleziercircuit € 24,50 p.p.
 •  Koffieontvangst € 3,00 p.p.

De prijs van dit 2-daags ALL-IN Vriendenweekend arrangement is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Het ALL-IN Vriendenweekend

Is de organisatie voor het vriendenweekend dit keer uw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor dit ALL-IN arrangement. Zo heeft iedereen een ontspannen weekend, ook de organisatoren!

Het programma

Dag 1:
11.00 Broodjes lunch en daarna inchecken in de Finse Chalets
12.00 Met de tandem naar de Achterhoek! Via de veerpont in Olburgen vertrekt u naar Rha. U fietst naar de forellenvijfers van Breukink. Wie vangt de meeste forellen? Misschien lekker voor op de BBQ starks?? Daarna om 15.30 gaan jullie een rondje bierproeven bij 4 verschillende cafe's inclusief hapje.
18.00 Borrelen bij terugkomst (exclusief)
19.00 Luxe BBQ 
21.30 Vrij programma

Dag 2:
10.00 Luxe ontbijt met roerei en spek
11.00 Einde (Of misschien toch nog een extra activiteit?)

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

ChaletChaletgpsPolysportPolysport

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto