Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsarrangement in Giethoorn - Stel uw eigen groepsuitje samen

Bent u een groepsuitje aan het organiseren, maar vindt u het lastig om te zien wat er allemaal mogelijk is in Giethoorn? Bij ons is het mogelijk om uw eigen arrangement samen te stellen met verschillende activiteiten. Stel uw eigen groepsuitje samen met dit groepsarrangement in Giethoorn.

vanaf € 22,50 p.p.
Dagje uit in Giethoorn
Dagje uit in Giethoorn
groepsaccommodatie
Dagje fietsen in en rondom Giethoorn
Solexen door Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Knapzak
Winter in Giethoorn
Rondvaart Giethoorn

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  •  2x koffie of thee met appelgebak
  •  Uitgebreide koffietafel inclusief kroket en groentesoep

Prijs: € 22,50 per persoon.

OF

  •  2x koffie of thee met appelgebak
  •  Uitgebreide picknick
  •  Uitgebreide BBQ of Buffet 1 (+/+ € 3,00)

Prijs: € 42,00 per persoon.

De prijs is exclusief de gekozen activiteit(en). Dit kan een rondvaart zijn, solex rijden, punteren, lopen op het water, Midgetgolf, boogschieten of een fietstocht maken.

Bent u met een groep van 40 personen of meer informeer dan naar de mogelijkheden dan maken wij graag een programma voor u op maat.

De prijs van dit groepsuitje is geldig tot 31 december 2019.

Groepsarrangement in Giethoorn - Stel uw eigen groepsuitje samen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Uitleg activiteiten

2 uur durende rondvaart:
Een rondvaart van 2 uur, waarbij u onder begeleiding van een schipper/gids vaart door de historische dorpskern, over het meer `t Bovenwijde en door natuurgebied de Wieden.
Hierbij wordt uitgebreid vertelt over de flora en fauna en historie van dit prachtige gebied.
Prijs: € 11,00 per persoon

Solexrijden:
U vertrekt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het Restaurant met de Solexen. De groep krijgt eerst een stukje uitleg en gaat vervolgens aan de hand van GPS navigatie een leuke route rijden van ongeveer 25 km. Wij beschikken over maximaal 25 solexen. Inclusief consumptie en wat lekkers op locatie
Prijs: € 32,50 per persoon. (De groep wordt dus opgesplitst in 2 of 3 groepen en doen verschillende activiteiten per groep).

Punteren met Puzzeltocht
In de punter kunnen maximaal 5 a 6 personen. Jullie gaan op eigen gelegenheid 2 uur punteren door Giethoorn. De punter dienen jullie zelf voort te bewegen door middel van bomen met 2 stokken.
Prijs: € 7,50 p.p. (2 uur varen met puzzeltocht)

Boogschieten
Een uitdagend uitje voor iedereen. Ga lekker boogschieten en schiet 10 pijlen per persoon. Leuk om te combineren met een andere activiteit.
Prijs: € 6,50 p.p.

Midgetgolf
Prijs € 5,00 p.p.

Fietstocht
Maak een fietstocht door het prachtige dorp Giethoorn en fiets ook door de prachtige naar van de Weerribben. Geniet van de omgeving die Giethoorn en omgeving rijk is, zo ziet u nog eens iets! En u bent ook nog eens lekker actief bezig.
Prijs: € 9,00 p.p.

Groepsuitje voor uw personeelsfeest of familie-uitje

Met het groepsarrangement in Giethoorn kunt u uw eigen groepsuitje samenstellen. Wilt u een dagdeel genieten van het prachtige Giethoorn of wilt u een hele dag uw groep vermaken met de leukste activiteiten? Dit is natuurlijk allemaal mogelijk, omdat u het arrangement helemaal zelf samenstelt. Bij een halve dag kunt u kiezen uit één activiteit. Als u kiest voor een hele dag, is het mogelijk om twee activiteiten te kiezen. De activiteiten zijn erg divers. Van een rondvaart tot boogschieten en van het varen in een fluisterbootje tot het solexrijden.

Bij de activiteiten moet er ook gedacht worden aan de inwendige mens. Bij alle opties wordt u ontvangen met twee keer koffie en een stuk appelgebak. Mocht u een ochtend programma wensen, komt hier een koffietafel bij. Ook is het mogelijk om een picknick mee te nemen als u bijvoorbeeld een leuke solextocht gaat doen. Kiest u voor een hele dag of heeft u een middagprogramma? Sluit dan af met een uitgebreide BBQ of een heerlijk buffet.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Dagje uit in GiethoorngroepsaccommodatieDagje fietsen in en rondom GiethoornSolexen door GiethoornBootje varen door GiethoornKnapzakWinter in GiethoornRondvaart Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto