Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnenuitje in Giethoorn - Gezellig dagje uit

Gezellig met je vriendinnen een dagje uit. Al eens aan Giethoorn gedacht? Wij bieden een SUPER vriendinnenarrangement aan met het bijzondere snorfiets-rijden (elektrisch), een gezellige rondvaart en als afsluiter een heerlijke high tea.

vanaf € 59,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 10.0
Genieten op ons terras in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Terras bij ons Restaurant
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Fietsen door Giethoorn

Dit vriendinnenarrangement in Giethoorn is inclusief:

 •  Huur solexen
 •  Rondvaart van 1 uur (indien nodig verwarmde boot)
 •  Uitgebreide High Tea
 •  Programma duur ongeveer 6 uur

Prijs: € 59,50 p.p.
Drankjes tijdens de dag genuttigd zijn exclusief.
Dit arrangement is mogelijk vanaf 6 personen.

Opmerkingen:

 •  Dit arrangemement is desgewenst uit te breiden met diverse activiteiten
 •  De high tea is te vervangen voor een barbecue of diner
 •  Tijden zijn in overleg aan te passen.

De prijs van dit vriendinnenarrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Vriendinnenarrangement in Giethoorn

Gezellig met je vriendinnen een dagje uit. Al eens aan Giethoorn gedacht? Wij bieden een SUPER vriendinnenarrangement aan met het stoere Solexrijden, een gezellige rondvaart en als afsluiter een heerlijke high tea.

Het programma

10.30 uur Aankomst bij Arendshorst Buitenactiviteiten waar uw solex klaar staat voor een tocht door het natuurgebied De Wieden.

13.15 uur Aankomst bij restaurant de Rietstulp waar een rondvaartboot op u ligt te wachten voor een rondvaart door ’t nostalgische Giethoorn en het meer 't Bovenwijde.

14.30 uur: Zeer uitgebreide High Tea bestaande uit:

 •  Diverse Engelse melanges
 •  Muffins en scones
 •  Zoete en hartige sandwiches
 •  Cake & Quiches
 •  Chocolade taart
 •  Tartelettes
 •  Toast met Cheddar
 •  Ambachtelijk brood
 •  Clotted cream
 •  Diverse marmelades

16.30 uur: Einde programma

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Genieten op ons terras in GiethoornBootje varen door GiethoornRestaurant in GiethoornTerras bij ons RestaurantGezellig dagje uit in GiethoornFietsen door Giethoorn
10/10
beoordeling
10 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
Annemarieke van Os
25 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-08-2016 20:57

Wat een super dag was het. We hadden mooi weer dat scheelt ook natuurlijk maar goed geregeld allemaal. Leuke route , vriendelijke mensen van de Solex en van de Rietstulp. De boottocht is zeker leuk zie je wat meer van de omgeving en wordt van alles verteld erover..en als afsluiting de heerlijke highthea , goed gevuld niks op aan te merken. Zeker een aanrader om dit arrangement te doen. Helemaal top !

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Wat een super dag was het. We hadden mooi weer dat scheelt ook natuurlijk maar goed geregeld allemaal. Leuke route , vriendelijke mensen van de Solex en van de Rietstulp. De boottocht is zeker leuk zie je wat meer van de omgeving en wordt van alles verteld erover..en als afsluiting de heerlijke highthea , goed gevuld niks op aan te merken. Zeker [..] "

Annemarieke van Os 29-08-2016 20:57

Meer leuke uitjes

foto