Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Familiereunie in Giethoorn - Geniet vanaf het water van dit prachtige dorp

Met onze rondvaart en punters ontdekt u het prachtige Giethoorn om de meest ontspannende en inspannende manier. In dit arrangementen vindt u alles voor een geslaagde familiereünie: Gezellige activiteiten en lekker eten. Twijfel niet langer en komt gezellig met uw familie naar Giethoorn!

vanaf € 32,- p.p.
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Knapzak
Terrasje pakken in Giethoorn
Dagje uit in Giethoorn
Genieten bij ons Giethoorn restaurant
Culinair genieten met de hele familie
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Bootje varen door Giethoorn

Deze gezellige familiereunie in Giethoorn is inclusief:

 •  Koffie/thee met gebak
 •  Rondvaart naar de punters
 •  Huur punters en route kaart
 •  Gieters drankje
 •  Picknick

Prijs:
€ 32.00 p.p. bij minimaal 20 personen
€ 29.50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Uitbreidingsmogelijkheden:

Het is mogelijk de Picknick te laten vervallen en te kiezen voor:

 •  Eenvoudig diner: € 39,50 p.p.
  € 31.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

 •  Uitgebreide barbecue € 43,50
  € 31.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

 •  of Menu C Rundercarpaccio-Varkenshaas of Kabeljauw -Sorbet:  € 45,00 p.p.
  € 31.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

 •  Koud warm buffet: € 46.00 p.p.
  € 31.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Extra bij te boeken is de picknick voor € 12,00 p.p.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.
Voor groepen van 10 tot 20 personen geldt een toeslag van € 2,50.
Minder personen in overleg.

De prijs van dit arrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Familiereunie in Giethoorn

Met onze rondvaart en punters ontdekt u het prachtige Giethoorn om de meest ontspannende en inspannende manier. In dit arrangementen vindt u alles voor een geslaagde familiereünie: Gezellige activiteiten en lekker eten. Twijfel niet langer en komt gezellig met uw familie naar Giethoorn!   

Uw programma

U kunt zowel ’s morgens als ’s middags starten.

U begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom bij ons restaurant in Giethoorn.

Nog even ontspannen ... U vaart met de rondvaartboot, onder begeleiding van een deskundige schipper in +/- 45 minuten naar de voor u klaar liggende originele houten ’Gieterse’ punters.

Dan inspannen!!!!!! In de punters neemt u plaats met ca. 5-6 personen en vaart u op traditionele manier zelf terug. U krijgt een vaarroute mee, die u langs de mooiste plekjes in Giethoorn brengt. De route duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van uw puntertechniek. Uw eventuele picknick gaat mee aan boord.

Weer ontspannen ... Bij het eindpunt van de route (punterbedrijf Broer) staat een echt Gieters drankje voor u klaar. U wandelt langs de dorpsgracht met leuke musea en terrasjes en eindigt bij ons gezellige restaurnt

Tot slot: Eventueel wordt in ons restaurant uw diner, barbecue of koud-warm buffet geserveerd.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Met de rondvaartboot Giethoorn verkennenKnapzakTerrasje pakken in GiethoornDagje uit in GiethoornGenieten bij ons Giethoorn restaurantCulinair genieten met de hele familieGiethoorn Het Venetie van het NoordenBootje varen door Giethoorn
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
a de mooij
72 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-06-2016 17:46

Wij hebben met de familie een hele leuke dag gehad. Het was prima verzorgd en alles liep gewoon fijn. Maar ook het weer werkte mee, dat scheeld natuurlijk ook. Wij kijken heel tevreden op deze dag terug. Bedankt voor alles.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Wij hebben met de familie een hele leuke dag gehad. Het was prima verzorgd en alles liep gewoon fijn. Maar ook het weer werkte mee, dat scheeld natuurlijk ook.
Wij kijken heel tevreden op deze dag terug.
Bedankt voor alles. "

a de mooij 08-06-2016 17:46

Meer leuke uitjes

foto