Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Familie reunie - Gezellig dagje uitje met de hele familie in Gelderland

Bent u op zoek naar een leuk idee voor uw familiereünie? Boek dan het familiereünie arrangement in Doesburg, Gelderland. Super gezellige activiteiten als koemelken, skilattenrace, spijkerslaan, boogschieten die voor de nodige strijd en hilariteit zullen zorgen. Voor jong en oud en na de actieve dag [..]

vanaf € 38,50 p.p.
Er zijn 6 reviews gegeven. 8.5
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
voor aanzicht ijsselhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Bruiloft
Catering

Aanbevolen Aanbevolen

Dit gezellige familieuitje is inclusief:

  •  Ontvangst met een kopje koffie en een gezelligheidskoek
  •  Diverse hilarische activiteiten als koemelken, skilattenrace, spijkerslaan, boogschieten gedurende 1,5 uur
  •  Gratis toegang tot het speelparadijs voor de kinderen
  •  Een heerlijke maaltijd bestaande uit een kop soep met stokbrood en hutselpannen
  •  IJscoupe na
  •  Afsluiting met koffie en een bonbon

Prijzen:
Volwassene € 38,50 p.p.
Kinderen t/m 1 jaar gratis
Kinderen 2 t/m 3 jaar € 7,50
Kinderen 4 t/m 10 jaar € 18,25

Eventueel extra verkrijgbaar tegen meerprijs: schminken.

Minimaal 20 volwassenen.
Tijdsduur ongeveer 4,5 uur

De prijs van deze Familie Reunie dagje uit met de hele familie in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2018.

Familiereunie - Een dagje uit met de hele familie

Bent u op zoek naar een leuk idee voor uw familiereunie? Boek dan het familiereunie arrangement in Doesburg, Gelderland. Super gezellige activiteiten voor jong en oud en na de actieve dag met z'n allen lekker eten. Succes verzekerd!!

Programma - Dagje uit met uw familie

We ontvangen u met een kopje koffie en een gezelligheidskoek. Daarna gaat u beginnen aan 1,5 uur gezelligheid met diverse activiteiten zoals koemelken, skilattenrace, spijkerslaan, boogschieten, goalschieten, hoefijzer werpen, buksschieten. Voor de kinderen is er gratis entree in het binnenspeelparadijs Binkie. Na de activiteiten kunt u genieten van een heerlijke maaltijd. Eerst een kop soep met stokbrood en dan lekker met z'n allen hutselpannen, waarbij u zelf uw vlees en groenten bereidt. Ons motto is hierbij 'onbeperkt smullen'! U krijgt nog een overheerlijke ijscoupe na. We sluiten dit gezellige arrangement af met koffie en een bonbon. Voor de kinderen hebben we een speciaal menu.

Altijd feest in Gelderland!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij 'Deze top locatie' zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Dit prachtige restaurant & partyboerderij is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap.

De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoevevoor aanzicht ijsselhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBruiloftCatering
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 6 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Gerard van der Beek
77 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-05-2018 11:10

Prima verzorgde familiedag gehad Uitstekend eten en verzorging Keurige accommodatie en erg schoon Een aanrader.

gebruiker 8
Eric Copier
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-09-2017 20:33

Het zaaltje waarin we ondergebracht waren, was erg gezellig ingericht. De lunch was uitgebreid en uitstekend verzorgd. Het speelzaaltje voor de kinderen bleek een groot speelparadijs, waar de ouders ook kunnen zitten en hun kroost in de gaten houden. De spelletjes buiten zijn leuk, echter het buksschieten en pijl en boogschieten blijkt met een grote groep (55 man) een langdurige bezigheid te worden. Drank en hapjes daarna zijn goed verzorgd. De hapjes zijn standaard frituurhapjes.

gebruiker 9
Hans-Dieter Lambertz
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-06-2014 09:15

De hele familiedag was goed georganiseerd en wij en onze gasten hebben van eten en drank en van de speelmogelijkheden genoten. Bedankt Hans-Dieter Lambertz

gebruiker 9
Bep van Essen-Mulder
74 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-05-2014 09:21

Wij hebben een topdag gehad bij jullie, alles was perfect. De kinderen hebben zich prima vermaakt een ideale gelegenheid om daar met de kinderen naar toe te gaan. vriendelijke groet Bep van Essen

gebruiker 8
T. de Vries
gebruiker Aanbevolen
31-08-2010 14:51

De website met de arrangementen zijn niet up to date. Het bleek dat de prijzen op de site niet met de huidige prijs overeen kwam. Dat is erg vervelend en was in ons nadeel.

gebruiker 9
A.M. Krijger-Dijkema
gebruiker Aanbevolen
24-02-2010 20:15

leuke locatie, goede bediening en service kortom geslaagde reunie

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

" Het zaaltje waarin we ondergebracht waren, was erg gezellig ingericht. De lunch was uitgebreid en uitstekend verzorgd. Het speelzaaltje voor de kinderen bleek een groot speelparadijs, waar de ouders ook kunnen zitten en hun kroost in de gaten houden. De spelletjes buiten zijn leuk, echter het buksschieten en pijl en boogschieten blijkt met een [..] "

Eric Copier 17-09-2017 20:33

Meer leuke uitjes

foto