Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Langlaufen - Personeelstrip in Oostenrijkse sfeer

Wilt u een actief uitje met Oostenrijkse flair organiseren voor uw personeel? Bij dit bedrijfsuitje legt u een spectaculair parcours af, geniet u van een uitgebreid Oostenrijks buffet en praat u met uw collega's nog na tijdens de après ski party.

vanaf € 50,75 p.p.
Er zijn 7 reviews gegeven. 8.6
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
film maken
buffet

Dit arrangement is inclusief

 •  Ontvangst met koffie en apfelstrudel met slagroom
 •  Langlaufprogramma
 •  Gluwein pauze
 •  Begeleiding/wedstrijdelemen
 •  Skihuur
 •  Filmvertoon op grootbeeld
 •  DVD van de groep in actie
 •  Prijsuitreiking met champagne
 •  Uitgebreid Oostenrijks buffet
Prijs: € 50,75 p.p.

Tijdsduur programma: 5 à 6 uur
Gedurende het gehele jaar mogelijk ('s avonds verlicht)
Minimum aantal: 10 personen

U kunt ook een van onze lunches bijboeken.

De prijs van dit arrangement is geldig t/m 31 december 2019.

Spectaculair personeelsuitje - Actie en sensatie

Wilt u een actief uitje met Oostenrijkse flair organiseren voor uw personeel? Bij dit bedrijfsuitje legt u een spectaculair parcours af, geniet u van een uitgebreid Oostenrijks buffet en kunt u met uw collega's weer bijkomen tijdens de après ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Middag of avond met Oostenrijkse flair - Succes gegarandeerd!

U wordt ontvangen met koffie en apfelstrudel met slagroom in ons sportcafé. Daarna begint u aan het skiparcours met onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuzeveel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een "Gl&uUuml;hweinpauze" ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Houd er rekening mee dat hier filmopnames van worden gemaakt!!!

Het Oostenrijks buffet - Bekijk uzelf en uw collega's op de film

Als het parcours is afgelegd, kunt u gezellig napraten tijdens een buffet "anders dan anders! "
"Schlemmereien wie geselchter Nackenbraten, Backschinken mit Zwiebeln, Champignons und Speckknodel, Geschnetzeltes mit hausgemachten Spätzle, Tiroler Gröstel, Rinderpfanne, Rösti, Achentaler Salat mit Schinken, Ananas und Pfirsiche werden Ihren Gaumen verwöhnen".

Na het eten wordt tijdens de après ski de film op grootbeeld vertoond. De acteurs in deze film zijn u en uw collega's zelf "in action". Filmcritici zullen beweren dat deze film de boeiendste van de eeuw zal zijn. De avond wordt met de prijsuitreiking afgesloten en voor het beste skiteam staat de champagne al koud!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

PolysportPolysportPolysportfilm makenbuffet
8.6/10
beoordeling
8.6 op 10
Beoordeling gebaseerd op 7 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Miranda Broeksma
46 jaar
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
27-06-2014 15:27

Het parcours is afwisselend, voor degene die nog nooit op de latten heeft gestaan, kan het heel spannend zijn, zelfs eng. Door de spellen ontstaat er direct een competitie, erg leuk ! Het personeel is buitengewoon behulpzaam en klantvriendelijk. Misschien extra op letten dat iedereen waardevolle zaken o.a. horloge afdoet i.v.m. beschadigingen door valpartijen. De mogelijkheid tot inleveren is er wel maar misschien nog iets meer nadruk op leggen.

 • 9.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
gebruiker 8
R. van de Graaf
gebruiker Aanbevolen
07-10-2011 12:05

Iedereen heeft het heel erg naar zijn zin gehad, vooral het bekijken van de film werd als erg leuk ervaren, ook het buffet was goed.

gebruiker 9
Joyce Zaal
gebruiker Aanbevolen
05-04-2011 11:16

Het was heel leuk! Lekker gegeten! Goed georganiseerd! Leuk parcours.

gebruiker 10
H. Linschoten
gebruiker Aanbevolen
25-01-2011 14:00

We zijn met onze vriendenclub van 12 personen geweest. Het was een zeer geslaagde leuke langlaufactiviteit en veel gelachen. Het eten was super!!

gebruiker 7
Maaike van Woudenbergh
gebruiker Aanbevolen
20-09-2010 10:30

We hebben het allemaal hartstikke leuk gevonden,,zeker de moeite waard om te doen met een groepje!

gebruiker 8
G. Spriensma
gebruiker Aanbevolen
10-06-2010 21:13

Wij hebben een prachtige dag gehad, zonnig weer (25graden) alles was goed verzorgd en het langlaufen werd prima uitgelegd door het personeel. Gezelligheid ten top en heerlijk eten zo'n oostenrijks buffet. Kort gezegd een prima dag. top dag!!!

gebruiker 10
J. Linnekamp
gebruiker Aanbevolen
04-05-2010 22:56

Wij hebben met twaalf man van dit arrangement genoten. Het was erg goed verzorgd en de mensen ontzettend aardig. Het eten was heerlijk en er zat voor iedereen wel wat bij. Wij komen zeker nog een keer terug voor een ander arrangement. SUPER.

Over Veluweuitje.nl

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 is VeluweUitje.nl gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

" We zijn met onze vriendenclub van 12 personen geweest. Het was een zeer geslaagde leuke langlaufactiviteit en veel gelachen. Het eten was super!! "

H. Linschoten 25-01-2011 14:00

foto