Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vrijgezellenuitje in Arnhem met de Sabotage stadsspel

Zelfs je allerbeste vriend, familielid of collega is niet te vertrouwen in dit spel, want onderlinge competitie, bedrog en venijn vieren hier hoogtij! Lukt het jou om de saboteur te ontmaskeren?

vanaf € 33,30 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Sabotage
Sabotage
Stadsspel
Ik zie hem
High Five

Dit Sabotage uitje in Arnhem is inclusief:

• Materialen, zoals mobiele telefoons
• Begeleiding en instructie
• 2 consumpties p.p.


• Duur van het spel: 3 uur
• Starttijd: in overleg

Prijzen

€33,30 pp (min. 15 personen)
€30,25 pp (min. 60 personen)
€27,25 pp (min. 120 personen)

De prijzen van dit groepsuitje in Arnhem zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Uitje in Arnhem met Sabotage

Zelfs je allerbeste vriend, familielid of collega is niet te vertrouwen in dit spel, want onderlinge competitie, bedrog en venijn vieren hier hoogtij! Lukt het jou om de saboteur te ontmaskeren?

Lukt het jou om met het team de saboteur te ontmaskeren?

Eerst is het nog gezellig wanneer er onder het genot van een drankje, de spelregels worden uitgelegd. Maar dan komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren met verrassende en interactieve teambuildingsopdrachten en met behulp van ouderwetse en moderne communicatiemiddelen, gaat jouw team de strijd aan met de andere teams. Maar: in elk team zit een saboteur. Hij of zij heeft zo zijn eigen missie en zal er alles aan doen om het spel te saboteren.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

SabotageStadsspelIk zie hemHigh Five
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
K. van Huffelen
gebruiker Aanbevolen
22-06-2011 22:10

Een spannend, snel en erg leuk groepsspel.

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

De Leukste Uitjes in Arnhem

Wat is er te doen in Arnhem? Van een dagje uit met familie, vrienden of collega's tot een weekendje weg met zijn tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden of vriendinnen. Arnhem is zeer veelzijdig en biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Hier vindt u de beste uitjes in Arnhem.

" Een spannend, snel en erg leuk groepsspel. "

Anoniem 22-06-2011 22:10

foto