Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnenweekend in Duitsland - ALL-IN Genieten net over de grens

Op zoek naar een ALL-INCLUSIVE vriendinnenweekend? In Kalkar, net over de grens bij Arnhem kunt u genieten van een all-inclusive vriendinnenweekend met leuke activiteiten, gratis toegang tot het park, gebruik van sport- en spelfaciliteiten. U verblijft is op basis van een All-in Light [..]

vanaf € 92,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Event
Event
Vertical Swing
Gezellige Hoek
Hotelkamer
Overzicht
Bar Irish Pub
Bar Hotelbar
Vriendinnenweekend Kalkar
Buitenaanzicht

Het ALL-IN Vriendinnenweekend is inclusief:

 •  Aankomst: 15:00 uur
 •  2 Overnachtingen
 •  2x Ontbijtbuffet
 •  2x Lunchbuffet
 •  2x Dinerbuffet
 •  Koffie & thee met gebak
 •  All-in Light drankarrangement*
 •  Gratis toegang tot Kernie’s Familiepark op de aankomst- en de vertrekdag (indien geopend)
 •  Sport- en spelfaciliteiten
 •  Gezellige entertainment, o.a. in onze caféstraat
 •  Diverse snacks en lekkernijen
 •  Onbeperkt toegang tot de fitnessruimte
 •  Onbeperkt toegang tot bowling- en kegelbanen (reserveren enkel tijdens uw verblijf)
 •  Uitchecken: 10:00 uur

Prijs: vanaf € 185 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Exclusief:
- Reserveringskosten (toeristenbelasting): à € 1 p.p.p.n.
- 1-persoonskamer toeslag: € 15 p.p.p.n.

* All-in Light
U verblijft dan op basis van een All-in Light drankarrangement. Dit houdt in dat sterke alcoholische dranken niet zijn inbegrepen in het arrangement. Deze dranken zoals o.a. Smirnoff Vodka, Safari e.d. kunnen voor een meerprijs (vanaf € 2 per mix-drankje) met munten gekocht worden. Vanzelfsprekend heeft u onbeperkt koffie, thee, frisdrank, bier en wijn (ook Port en Sherry) inclusief.

De prijs van dit ALL-IN Vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

ALL-IN Vriendinnenweekend in Duitsland

Op zoek naar een ALL-INCLUSIVE vriendinnenweekend? In Kalkar, net over de grens bij Arnhem, kunt u genieten van een all-inclusive vriendinnenweekend met leuke activiteiten, gratis toegang tot het park, gebruik van sport- en spelfaciliteiten en zelfs de drankjes zijn inclusief.

's Avonds genieten van entertainment en muziek? In de caféstraat is er voor ieder wat wils. Zo hoeft niemand het park te verlaten en hoeft dus niemand te BOB'en. 

Sfeervolle locatie voor jong en oud

Dit hotel (op 30 minuten van Arnhem net over de Duitse grens) is een zeer bijzonder hotel en uitgaanscentrum dat een uniek verblijf garandeert. De sfeer, de locatie en de vele faciliteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen, heerlijk kunt genieten en ontspannen. De ideale locatie voor een paar dagen er tussenuit met uw vriendinnen!

Hotelkamers

Onze hotelkamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van de nodige faciliteiten. Er zijn diverse kamertypen, variërend van 1 tot 6-persoonskamers.

Als vanzelfsprekend voldoen alle kamers aan de hoogste eisen voor wat betreft hygiëne en schoonmaak. De hotelkamers zijn uitgerust met een telefoon, televisie (ook Nederlandse zenders), douche, toilet en voldoende kastruimte. Ook kunt u gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. 

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

EventVertical SwingGezellige HoekHotelkamerOverzichtBar Irish PubBar HotelbarVriendinnenweekend KalkarBuitenaanzicht

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Deze unieke locatie is ontstaan uit de voormalige kerncentrale Schneller Brüter. In 1995 heeft de Nederlander Hennie van der Most deze kerncentrale gekocht en omgebouwd tot hotel-, vergader. en vrijetijdscentrum.

Faciliteiten

Temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen beschikt Wunderland Kalkar over comfortabele hotelkamers, sfeervolle restaurants, gezellige kroegjes, een familiepark en het outdoorcentrum "Adventure Plaza".

Kinderen

Kinderen hebben het in Kernie’s Familiepark in Wunderland heel erg naar hun zin. Net als hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Ook die kunnen hier heerlijk genieten, terwijl de kinderen zich vermaken. Niet alleen overdag maar ook ’s avonds, want er zijn diverse gezellige restaurants zoals een steakhouse (tegen bijbetaling) en een buffet-restaurant. Maar ook knusse barretjes, een dansvloer en zelfs 6 hotels, zodat je er met een héle grote familie kunt overnachten. Het hele jaar door zijn er evenementen met topartiesten. En alsof dat niet genoeg is, valt er flink wat te doen én te ontdekken in de omgeving van het park. Een meerdaags bezoek is daarom absoluut de moeite waard.

Omgeving

Omgeven door een fraai landschap, is Kalkar een ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen. Uitgestrekte weilanden met hun typische knotwilgen geven een goede indruk van het Duitse landschap langs de Rijn. Er zijn hier dieren en planten die je elders nog nauwelijks tegenkomt. De stadjes en dorpjes in de regio hebben hun Middeleeuwse karakter voor een deel kunnen bewaren.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto