Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Een Volledig Verzorgd Vrouwen Vrijgezellenfeest in Eindhoven

Dit vrijgezellenfeest is geheel verzorgd met high tea, workshop, vrijgezellenspel, diner, outfit voor de aanstaande bruid en veel drankjes. Alles voor een geweldig feest in Eindhoven

vanaf € 84,50 p.p.
workshop in tilburg
workshop in tilburg
workshop in tilburg
workshop in tilburg
workshop in tilburg
eindhoven
sieraden
tassen
eindhoven

Volledig Verzorgd Vrijgezellenfeest voor de Vrouwen

Dit vrijgezellenfeest zal helemaal in het teken staan van de aanstaande bruid... In het centrum van Eindhoven hebben wij een hippe creatieve en gezellige workshop ruimte waar dit feest zal gaan plaatsvinden. Beginnend met een high tea zal de dag worden besproken en de organisatoren kunnen samen met de workshopprofessionals nog even de laatste dingetjes bespreken die de bruid natuurlijk niet mag weten.
Eigen inbreng in deze dag is van harte welkom en zal goed worden verwerkt in de activiteiten.

De workshop of de citygame mag zelf gekozen worden en naderhand zal er een diner plaatsvinden.

Geniet van dit ludieke en spannende vrijgezellenfeest!

De échte vrijgezellendag in Tilburg

Uiteraard ontkomt de vrijgezel niet aan een belachelijk outfit. Daarom beginnen we de dag met het maken hiervan.

Daarna gaan jullie lekker lunchen om vervolgens te gaan deelnemen aan een workshop naar keuze. Wanneer jullie klaar zijn met workshoppen hebben wij een boekje met ludieke vrijgezellen opdrachten waar jullie de stad mee onveilig gaan maken.

Als jullie magen beginnen te rammelen is het tijd voor een lekker diner. Voor de vrijgezel hebben we een leuk extraatje!

Prijs per persoon: €84,50
Duur van de activiteit: 4.0 uur
Minimaal aantal personen: 10
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

workshop in tilburgworkshop in tilburgworkshop in tilburgworkshop in tilburgeindhovensieradentasseneindhoven

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Eindhoven. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Eindhoven

Eindhoven is onmiskenbaar de meest uitdagende stad in het Zuiden van ons land. Deze vijfde stad van Nederland heeft alles te bieden wat het leven aangenaam maakt! Een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare kroegen en restaurantjes, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven. Maar Eindhoven kent ook een rijke historie; deze op het oog jonge en moderne stad is een van de oudste steden van Nederland.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Eindhoven met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

In Eindhoven combineer je moeiteloos alle grootstedelijke uitdagingen met de rust en ruimte van het buitengebied. Eindhoven vormt het hart van Zuidoost-Brabant dat bestaat uit de landelijke gebieden De Kempen en De Peel. Deze gebieden staan bekend om hun prachtige en afwisselende natuur met volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of voor andere sportieve activiteiten.

In de vele pittoreske dorpen weet men nog te genieten van de goede dingen des levens. Hier wordt u overal ontvangen met die typisch Brabantse Bourgondische gastvrijheid!

Eindhoven

De Brabantse stad wordt ook wel "de lichtstad" genoemd en is uitgegroeid tot een zeer moderne industriestad. Eindhoven is nu mede dankzij Philips en Daf de 5e stad van Nederland. Ook op recreatief gebied is er genoeg te beleven in Eindhoven.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto