Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Stoer Mannenuitje - Lopen op het Water en Bierproeverij

Men Only: Mannen weten waarom! Eerst een stevige koffie, daarna even flink actief bezig zijn met de bouncing- en aquabubbels en we sluiten lekker af met een high beer.

vanaf € 32,50 p.p.
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
Bierproeverij

Bij dit stoere mannenuitje is inbegrepen:

  •  Ontvangst met stevige koffie
  •  Huur aquabubbel en bouncing bubbel en begeleiding
  •  High beer

Prijs: € 32,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

Ook in de winter is dit arrangement mogelijk. Het lopen op het water vindt dan plaats in het zwembad.

Optioneel bij te boeken

Begin met de high beer en sluit de dag af met een barbecue + € 19,50 p.p.

De prijs van dit Stoere mannenuitje in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2019.

Mannen weten waarom

Tijd om even met de mannen onder elkaar te zijn! Wij hebben een stoer uitje voor u samengesteld. Wat dacht u van Lopen over het Water en dan bij terugkomst te genieten van een high beer (ook non alcoholisch mogelijk voor de bob).

Lopen op het Water en Bierproeverij

In overleg kunt u zelf uw start en eindtijden bepalen.

Ontvangst met een stevige kop koffie met Weerribben slokkie.

Onder professionele begeleiding gaat u de eerste stappen zetten op het water in onze aquabubbels en in de bouncing bubbels op het land. Dé activiteit die net zo leuk is om naar te kijken als om te doen (60 minuten).

Terug bij het restaurant neemt u plaats in de gezellige loungebanken om te gaan genieten van de high beer.

Sfeervolle locatie in natuurgebied de Weerribben

't Binnenhof is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving, maar waar ook diverse activiteiten worden georganiseerd voor kleine en grote groepen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t BinnenhofBierproeverij

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto