Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Stadsspel en Smartlappen Borrel in Den Bosch

Een fascinerend spel in Den Bosch spelen, een uitgebreide lunch en een heerlijk uurtje borrelen met Brabantse Kaskrakers. Voor een vrijgezellenfeest of ludiek feestje een echte aanrader!

vanaf € 57,50 p.p.
Smartlappen Tour
Smartlappen Tour
Smartlappen Tour
Smartlappen Tour
Culinaire Wandeling Den Bosch

Bij dit dagje uit in Den Bosch is inbegrepen:

  •  Heerlijke lunch
  •  Professionele begeleiding
  •  Drankjes uit de Hollandse bar tijdens de borrel
  •  Echte Brabantse accordeonist en smartlappen boekjes
Prijs: € 57,50 p.p. excl. BTW
Minimum aantal personen is 15.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit Dagje uit in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2019.

Dagje uit voor jong en oud in Den Bosch

Het Wie is de Rat arrangement is het ultieme uitje voor u en al uw collega´s, familie of vrienden. Een fascinerend spel in Den Bosch, een uitgebreide lunch en een heerlijk uurtje borrelen met Brabantse Kaskrakers. Voor een vrijgezellenfeest of ludiek feestje een echte aanrader!

Een ontzettend leuk dagprogramma voor jong én oud in de hoofdstad van Brabant.

Lunch, Wie is de Rat en Smartlappen Borrel

12.30 - 13.30 uur Lunch
Wij verwelkomen u met een heerlijke lunch en een korte uiteenzetting over het ludieke "Wie is de Rat". Geniet van een rijk gevulde kaart in het centrum van Oeteldonk.

13.30 - 17.00 uur Wie is de Rat
"Wie is de Rat" wordt gespeeld volgens het idee van het TV-programma "Wie is de Mol", maar wel een tikkeltje anders. Tijdens dit spel moet u allerlei spannende, grappige of uitdagende opdrachten volbrengen maar er is natuurlijk iemand die de boel zit te verstieren! Probeer met uw teamleden alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en probeer uit te vinden wie de Rat eigenlijk is. Hij of zij zal het u namelijk niet gemakkelijk maken.

17.00 - 18.00 Smartlappen borrel
Een uurtje gezellig borrelen onder de fabuleuze kaskrakers van Nederlandse artiesten. Een echt Oeteldonks café wordt bezocht en de smartlappen kunnen beginnen. De teksten van de liedjes worden verstrekt zodat er geen enkele reden is om niet mee te zingen!

Bovengenoemde tijden zijn slechts een indicatie.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Smartlappen TourSmartlappen TourSmartlappen TourCulinaire Wandeling Den Bosch

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

U kunt bij Actief Events terecht vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

Bij dit bedrijf kunt u uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto