Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Culinaire Stadswandeling in Den Bosch

Met een gids op pad en Den Bosch verkennen en proeven! Voor een culinair stadsuitje in Den Bosch een aanrader voor vrijgezellenuitjes en vriendenuitjes!

vanaf € 29,50 p.p.
Culinaire Wandeling Den Bosch
Culinaire Wandeling Den Bosch
Culinaire Wandeling Den Bosch
Culinaire Wandeling Den Bosch
Culinaire Wandeling Den Bosch

Bij deze Culinaire Stadwandeling in Den Bosch is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie en een Bossche BOl
  •  Proeverij van likeur en bier
  •  Professionele gids
  •  Unieke wandeling in het hart van Den Bosch
Prijs: € 29,50 p.p. excl. BTW
Minimum aantal personen is 10.

Reservering voor kleinere groepen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Culinaire Stadswandeling in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2019.

Culinaire Stadswandeling Oeteldonk

Geniet van het beste dat Den Bosch te bieden heeft. U komt op 3 verschillende locaties waar u we u de lekkerste Bossche Bol, het zachtste likeurtje en het beste bier serveren. Deze gezellige wandeling gaat dwars door het centrum van Oeteldonk en u komt alle leuke boetiekjes en winkeltjes tegen.

Voor een culinair stadsuitje in Den Bosch een aanrader voor vrijgezellenuitjes en vriendinnenuitjes.

Proef het fijnste van Den Bosch

Onderweg proeft u het fijnste wat deze fantastische stad te bieden heeft. Onder leiding van onze professionele gids komt u van alles te weten over de Bourgondische gerechten die ze in deze stad produceren. Eerst maar eens genieten van de echte Bossche koek(waus), de specialiteit uit ´s-Hertogenbosch en waar u uw vingers mee zal opeten!

Vervolgens komen we uit bij een leuke slijterij in het centrum van de stad waar ze speciale likeuren schenken. Deze heerlijke wandeling wordt vervolgens afgesloten met een fris biertje bij Cafe Bar le Duc waar ze een uitgebreide bierkaart voor u klaar hebben liggen. Proost!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Culinaire Wandeling Den BoschCulinaire Wandeling Den BoschCulinaire Wandeling Den BoschCulinaire Wandeling Den Bosch

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto