Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Huwelijksarrangement in Giethoorn

Trouwen in Giethoorn. Uw bruiloft of uw huwelijks jubileum vieren met uw vrienden en familie in een van de mooiste plaatsjes van Nederland? Boek dan ons Gieterse huwelijksarrangement en stel uw eigen feestdag/avond samen.

vanaf € 22,- p.p.
trouwen
trouwen
Toosten op het huwelijk
Ons Restaurant in Giethoorn
Dessert
Terrasje pakken in Giethoorn
rondvaartboot in Giethoorn

Dit arrangement is inclusief

Receptie (2 uur)
Koffie/thee en bruidstaart, onbeperkt drinken (bier, wijn, fris), 2 luxe koude en 2 warme hapjes
Prijs: € 22,00 p.p.

Feestavond
19.30 uur: Ontvangst met koffie of thee en bruidstaart
20.00 uur: 4 uur onbeperkt drinken (excl. buitenlands gedistileerd)
3 luxe koude hapjes en 3 warme hapje p.p.
24.00 uur: Koffie of thee

Prijs: € 37,00 p.p.

Diner Dansant
19.00 uur: Ontvangst met koffie of thee en bruidstaart
20.00 uur: 4 uur onbeperkt drinken (bier, wijn, fris), uitgebreid buffet
22.30 uur: Spectaculair dessertbuffet
24.00 uur: Koffie met broodjes

Prijs: € 59,50 p.p.

Mogelijkheden

Uiteraard zijn er nog veel meer verschillende mogelijkheden, zoals:

  •  Varen
  •  Buffet- of barbecuemogelijkheden
  •  Dinermogelijkheden
  •  Muziek

Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze informatie- en reserveringsafdeling.

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Locatie

Dit gezellige restaurant is een sfeervolle locatie die uitermate geschikt is voor een zeer geslaagde bruiloft (voor maximaal 100 gasten). Recepties, diners, buffetten en een volledig verzorgd feest ligt binnen de mogelijkheden, waarbij de gehele locatie privé tot de beschikking staat indien het om een bruiloft gaat met meer dan 60 gasten. De koks geven de bruiloft graag een zeer culinair tintje van hoge kwaliteit.

Naast de locatie en de keuken kunnen wij ook een exclusieve draai geven aan de bruiloft door een rondvaart in de mooie omgeving te verzorgen. Indien u trouwt in Giethoorn zelf, is het mogelijk om op traditionele manier te trouwen in een ouderwets, versierde punter.

De trouwlocaties

Uw feest vindt plaats op een prachtige locatie.

Restaurant
Het gezellige restaurant in Giethoorn ligt op een steenworp afstand van het historische centrum. Voor ons geldt dat u het gehele restaurant en terras privé tot uw beschikking krijgt bij meer dan 70 personen (van 1 april t/m 1 november) of 50 personen (van 1 november t/m 1 april) zonder dat hiervoor extra huur wordt berekend.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

trouwenToosten op het huwelijkOns Restaurant in GiethoornDessertTerrasje pakken in Giethoornrondvaartboot in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto