Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Themafeest in het Wilde Westen - Unieke westernparty in Brabant

Wilt u een echte Westernparty beleven en even terug in de tijd reizen naar de tijd van de cowboys, saloon en westerngames? Op deze unieke feestlocatie gaat u de avond van uw leven meemaken. Neem familie en vrienden mee en beleef een fantastische Westernparty.

vanaf € 78,- p.p.
saloon kamelen
saloon kamelen
schieten
welkom
waterval
smith
sheriff office
cowboy stad
cowboy
pijl en boogschieten
Spijkerbroek hangen
bbq
buffet
Gezellig buiten eten
Westernparty
Themafeest Westernparty

Bij deze Unieke westernparty in Brabant is inbegrepen:

  •  Programma van 4,5 uur.
  •  Ontvangst met koffie / thee en donuts
  •  Onbeperkt bier, wijn en fris
  •  Uitgebreid Amerikaans buffet
  •  Luxe dessertbuffet
  •  Table magic 1,5 uur
  •  Westerngames in Falls City
Prijs: € 78,00 p.p. All In
Te boeken vanaf minimaal 50 personen.

De prijs van deze Unieke Westernparty in Brabant is geldig tot en met 31 december 2017 en ook te boeken tijdens de feestdagen.

Themafeest in het Wilde Westen - Unieke westernparty in Brabant

Wilt u een echte Westernparty beleven en even terug in de tijd reizen naar de tijd van de cowboys, saloon en westerngames? Op deze unieke feestlocatie gaat u de avond van uw leven meemaken. Neem familie en vrienden mee en beleef een fantastische Westernparty.

Unieke locatie om te ontdekken

Een unieke locatie waar u kennis maakt met het Wilde Westen, het verre Oosten en de Afrikaanse jungle. Door deze verscheidenheid in thema’s is er voor iedereen altijd wel een passend avontuur te vinden. Voor een spannend themafeest, avontuurlijke vriendenuitje, familiedag of zelfs trouwlocatie voor uw huwelijksfeest bent u hier aan het goede adres.

Programma:

18.00 -18.15 uur: ontvangst van de gasten door de Crockett Family met koffie, thee en donuts.

18.15-19.15 uur: westerndorp Falls City bestaat uit enkele winkels, een smit, een sherriff's office met jail, een saloon, hotel en een paar stallen met koeien en paarden. Toch is hier nog meer dan genoeg te beleven. Onze cowboys zullen u en uw gasten rondleiden en uitdagen tot enkele originele westerngames waaronder: schieten, spijkerbroekhangen en spijkerslaan. Deze activiteiten zijn uiteraard vrijblijvend. De beste heer en dame bij het spijkerbroekhangen ontvangen een fles wijn.

19.15 -22.00 uur: de bar is geopend en er zal onbeperkt worden geschonken. De volgende dranken zijn beschikbaar:
Frisdranken: cola, cola light, seven-up, spa blauw, spa rood, liptonice, sinas, appelsap, bitter lemon en jus d’orange, bier: Dommelsch van de tap. Wijnen: droge en zoete witte wijn, rode wijn en rosé.

19.30 uur: buffet bestaande uit: Soep: tomatensoep met stokbrood en kruidenboter. Vlees: Spare ribs, kip sate, pulled pork. Bijgerechten: aardappelgratin, plaatpizza, warme wraps en ratatouille van groenten. Koude gerechten: salade van wedges, coleslaw, maiskolf met boter en suiker, bonensalade, chicken wings.

20.30-22.00 uur: Onze huis - goochelaar is een ras entertainer, die steeds weer voor verbazing en hilariteit zorgt met wat zich onder zijn vingervlugge handen en voor uw ogen afspeelt.

21.00 uur: dessertbuffet bestaande uit: Bavaroises gegarneerd met slagroom in de smaken: citroen, stoofpeertjes, ananas, chocolade en passievrucht. 2 soorten schepijs (vanille en chocolade)

21.55 uur: prijsuitreiking

22.30 uur: bedanken van de gasten en einde feestavond
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

saloon kamelenschietenwelkomwatervalsmithsheriff officecowboy stadcowboypijl en boogschietenSpijkerbroek hangenbbqbuffetGezellig buiten etenWesternpartyThemafeest Westernparty

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Unieke belevenissen voor kleine en grote groepen!

Een unieke locatie waar u kennismaakt met het Wilde Westen, het verre Oosten en de Afrikaanse jungle. Door deze verscheidenheid in thema’s is er voor iedereen altijd wel een passend avontuur te vinden. Voor een spannend themafeest, avontuurlijke vriendenuitje, familiedag of zelfs trouwlocatie voor uw huwelijksfeest bent u bij hier aan het goede adres.

Avontuurlijk, plezierig, origineel, gezellig en uitdagend

Zo laat deze locatie zich het best omschrijven: avontuurlijk, plezierig, origineel, gezellig en uitdagend!

Het enthousiaste team maakt van ieder feest of uitje een unieke belevenis waarbij gastvrijheid centraal staat. U wordt tijdens de opdrachten altijd begeleid. De activiteiten kunnen variëren van luchtbuksschieten bij de sheriff in het westerndorp, kokosnootschieten met een reuzenkatapult in de jungle tot ringsteken op een kameel in de oase. Na de activiteiten is het mogelijk af te sluiten met een bbq, buffet of geheel verzorgde feestavond.

4 Unieke Themalocaties

Op de locatie vindt u 4 thema locaties.

The Falls lodge
Centraal op het terrein van de evenementenlocatie ligt de grote feestzaal The Falls Lodge.

Deze zaal met bij de entree een grote waterval heeft de uitstraling van een Canadese blokhut. In deze volledig in stijl ingerichte ruimte verzorgen wij alle binnenactiviteiten zoals themafeesten, zakelijke bijeenkomsten en huwelijksvoltrekkingen.

Thema Western
In het Western dorp zijn er tal van cowboy activiteiten. Het Westerndorp Falls City bestaat uit enkele winkels, een smit, een sherriff's office met jail, een saloon, hotel en een paar stallen met koeien en paarden.
Er is hier van alles te beleven en te doen. De cowboys zullen u en uw gasten rondleiden en uitdagen tot enkele originele westerngames zoals schieten bij de sheriff, spijkerslaan bij de smid en spijkerbroekhangen in de wasserette. Howdy folks!
Optioneel is de rodeostier bij te boeken.

Thema Oase
Een wonderlijke Oase midden in de Brabantse bossen. Waan u in de wereld van de Arabische 1001 nacht.
Het avontuur start in een bedoeïnentent van de Emir. De dochter van het stamhoofd betovert u met haar buikdans act. In de woestijn maakt u een rit op een kameel, terwijl u deelneemt aan het ringsteekspel. Om de mystiek compleet te maken krijgt u een "meet and greet" met exotische slangen.

Thema Jungle
Beleef het oerwoudgevoel in de Jungle. Omringd door bamboe, kleurrijke papegaaien en flamingo's ligt het basiskamp van Sem. Hij begeleidt u en uw gasten op deze jungletrail.

Een avontuurlijk programma waarbij u kunt pijl- en boogschieten in de beschutting van de ongerepte natuur. Of wat dacht u van kokosnoot schieten met een reuzekatapult? Om dit thema compleet in te vullen kunt u uw ritmegevoel testen in een djembe workshop (optioneel).

Bijzondere Themafeesten

Gelegen in een bosrijke omgeving tussen Breda en Tilburg vindt u deze unieke feest- en evenementenlocatie. Bij deze unieke locatie kunt u gebruik maken van een aantal speciale themafeesten. Wij bieden deze themafeesten op verschillende, speciaal ingerichte, locaties hier aan. In overleg met u kan er voor elke groep en elke thema een passend feest georganiseerd worden.

De locatie neemt alle zorg uit handen en biedt voor ieder wat wils. Beleef ook een feestavond waar nog lang over gesproken zal worden. De activiteiten die geboden worden zijn mogelijk vanaf 20 personen. Voor de kinderen zorgen ze voor een luchtkussen, schminkster, snoeptafel en eventueel een kinderoppas, zodat de ouders onbezorgd aan de activiteiten kunnen deelnemen. Ook een feest op maat kan samengesteld worden.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto