Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Amsterdamse feestavond in Amsterdam - Smartlappen zingen - Jordaanquiz

Stap aan boord van de Borrelschuit en vaar mee door de Amsterdamse grachten. Lekker ontspannen met elkaar babbelen en genieten van een borrel. Voor een volgend familiefeest een absolute aanrader.

vanaf € 79,50 p.p.
2
2
boot
3
amsterdamse avond

Bij dit arrangement is inbegrepen:

19.40 - 20.00: Voorgerecht
20.00 - 20.40: Smartlappen zingen en ijsbreker
20.40 - 21.30: Hoofdgerecht
21.30 - 22.00: Jordaanquiz
22.00 - 22.15: Nagerecht
22.15 - 23.00: Voetjes van de vloer

Prijs

Prijs: € 79,50 p.p. exclusief BTW.
Tijdsduur: 4 uur.
Minimum aantal personen: 35


Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit Amsterdamse Feestje is geldig tot en met 31 december 2019.

Feestje in de Jordaan

Midden in de Jordaan wordt u welkom geheten door Nelis en Leentje; u weet wel, van dat leuke Jordanese restaurantje!

Leentje nodigt u uit om lekker aan te schuiven en schenkt, in afwachting van een heerlijke dinershow, alvast iets lekkers in. Intussen bindt Nelis zijn buikschuiver voor en schraapt zijn keel voor het zingen van het eerste levenslied. Zit u op uw gemak? Nou, niet lang meer...!

De avond

Nelis en Leentje (maar vooral Leentje!) vertellen u de meest wilde verhalen over u en uw groepsgenoten tijdens deze Amsterdamse avond. Blijkt dat ze uw buurman hebben gezien in de Rosse Buurt .. En niet 1 keer, nee.. met een bepaalde regelmaat! En uw vrouw wordt zeer frequent op de PC Hooft gespot, samen met een andere man... Weet u gelijk waar uw huishoudbudget blijft ..!

Haha, allemaal flauwekul natuurlijk (maar tòch ...)!

Nelis, Leentje en Ciske trakteren u op onvervalste Jordanese humor. Ze spelen samen met u een ludieke Mokumse quiz en verwachten dat u uit volle borst meezingt met de meest hartverscheurende smartlappen.

Heerlijk dineren, onvervalst Mokumse gezelligheid en meezingen met prachtige Jordanese liederen; dàt is de Amsterdamse Avond!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

2boot3amsterdamse avond

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto