Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

All inclusive Hollandse Bedrijfsavond - Sfeer en Hollandse gezelligheid

Een onvervalste Hollandse avond, waar sfeer en Hollandse gezelligheid een belangrijke rol spelen. Bij binnenkomst hoor je de draaiorgelmelodieën, zoals tulpen uit Amsterdam, de duiven op de dam etc. Een avondje swingen en genieten van een uitgebreid buffet.

vanaf € 62,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Dit super gezellige arrangement is inclusief

  •  ontvangst met koffie en koek
  •  onbeperkt eten en drinken
  •  entertainment gedurende de hele avond
Prijs: € 62,50 p.p.

Tijdsduur: 4,5 uur
Minimum aantal: 75 personen

Voor een feest alleen voor uw gezelschap zal in overleg de datum en de aanvangstijd worden bepaald. Mocht u iets gewijzigd willen hebben, dan kan dit in overleg.

Kleine groepen
Groepen vanaf 4 pers zijn te boeken op de All inclusive inschrijf Themafeesten van de locatie. Hierover informeren wij u graag.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Ik hou van Holland - Themafeest vol gezelligheid en Hollandse sfeer

Een onvervalste Hollandse avond, waar sfeer en Hollandse gezelligheid een belangrijke rol spelen. Bij binnenkomst hoor je de melodieen, zoals tulpen uit Amsterdam, de duiven op de dam etc. Een avondje swingen en genieten van een uitgebreid buffet.

Hollandse Bedrijfsavond - Swingen en een heerlijk buffet

U wordt ontvangen door een oerhollandse gezellige damen met vers gezette koffie met koek. Daarna kunt u de hele avond drinken wat u wilt. De muziek gaat beginnen en de artiesten zijn in aantocht.
De kok zal op deze avond een echt Hollands koud en warm buffet bereiden met veel hollandse gerechten met vis en vlees serveren, waar iedereen onbeperkt van mag smullen. Nadat de buikjes rond zijn gaan we met zijn allen de dansvloer overvol maken. Als er verzoekplaatjes zijn dan kunt u deze doorgeven aan het feestbeest Henry. Zo zal de avond tot het eind toe gezellig zijn met Andre Hazes, Jannes Fransie baur etc... Ook zullen er diversen give away worden uitgereikt! en natuurlijk zijn er optredens van diverse artiesten.
Een alcoholcontrole gebeurt zeker niet op de parkeerplaats. Maar laat je toch maar bobben. Sfeer en Hollandse gezelligheid zijn op deze avond de rode draad.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto