Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kinderfeestje Handboogschieten en Klimmen op de Veluwe

Tijdens je kinderpartijtje handboogschieten en klimmen? Het kan bij Polysport! Jullie zijn met deze combinatie ongeveer 2 uur bezig. Na afloop ontvangt iedereen een klim- en schietdiploma met foto. Het handboogschieten doen we in wedstrijdvorm. Desgewenst kunnen je je kinderfeestje afsluiten met [..]

vanaf € 13,50 p.p.
Er zijn 7 reviews gegeven. 8.1
klimmen
klimmen
klimmen
klimmen
schieten
schieten

Dit gezellige kinderfeestje in Gelderland is inclusief:

  •  2 uur Klimmen en schieten
Prijs: € 13,50 p.p.
Minimaal 6 personen

Optioneel bij te boeken:

  •  Patat met keuze uit kroket of frikandel € 3,00 p.p.
  •  Onbeperkt ranja € 1,00 p.p.
  •  1x Frisdrank € 1,90 p.p.
  •  Onbeperkt vanilleroomijs met sausjes en koekjes € 2,50
De prijs van dit gezellige kinderfeestje in Gelderland is geldig t/m 31 december 2019.
Optioneel bij te boeken
Sorbet € 4,-

Kinderfeestje

Tijdens je kinderpartijtje handboogschieten en klimmen? Het kan bij Polysport! Jullie zijn met deze combinatie ongeveer 2 uur bezig. Na afloop ontvangt iedereen een klim- en schietdiploma met foto. Het handboogschieten doen we in wedstrijdvorm. Desgewenst kunnen je, je kinderfeestje afsluiten met een kindermenu en onbeperkt ijs eten.

Programma

We beginnen met het maken van een foto voor op de diploma's. Daarna gaan we naar de hal voor de activiteit. Na de activiteit kun je er voor kiezen het programma bij ons af te sluiten met een kindermenu en onbeperkt ijs eten.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers inFinsechalets,13tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor alsoutdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

klimmenklimmenklimmenschietenschieten
8.1/10
beoordeling
8.1 op 10
Beoordeling gebaseerd op 7 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Margaret Brijan
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-06-2014 22:51

Voorbereiding kon iets beter, wij waren net iets te laat maar Patrick moest nog van alles pakken! wij vonden hem in het begin wat stil naar de kinderen toe! Maar gaandeweg kwam hij los. Het eten was super snel en goed verzorgd. kinderen vonden het erg leuk en waren blij met hun "diploma".

gebruiker 8
Irma uden
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 12:24

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 8
Maaike en Bart Arnhem Lathum
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 12:19

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

gebruiker 8
Annemieke Delft
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 12:19

Fijn dat alles klaar stond

gebruiker 8
Joyce Zutphen
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 12:19

De activiteiten zijn geweldig voor een kinderfeestje !

gebruiker 9
Loes Loenen
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 12:18

Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het handboogschieten in een relaxte sfeer.

gebruiker 8
Joyce Zutphen
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:41

De activiteiten zijn geweldig voor een kinderfeestje !

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Sorbet € 4,-

" Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het handboogschieten in een relaxte sfeer. "

Loes Loenen 06-12-2013 12:18

Meer leuke uitjes

foto